Death To All amana doua concerte

de Mad Clown

Death To All amana doua concerte


Organizatorii turneului Death To All, turneu care e menit sa celebreze viata si muzica legendei Chuck Schuldiner au transmis urmatorul anunt:

"Va anuntam cu regret faptul ca a trebuit sa amanam concertele din Atlanta si Dallas, dar este, de asemenea si o parte buna.Multe lucruri ne-au constrans sa alegem aceasta optiune, inclusiv vanzarea scazuta a biletelor, probleme legate de trupele din deschidere care nu erau disponibile si alti cativa factori. Ne cerem scuze tuturor fanilor Death pentru aceasta inconvenienta si am fi vrut ca lucrurile sa decurga altfel. Am facut tot ce ne-a stat in putinta sa evitam aceasta situatie, dar intr-un final a trebuit sa facem aceasta alegere. Vestea buna este ca vom reprograma concertele la inceputul anului viitor, si daca este posibil , sa mai adugam si altele. Va rugam pastrati biletele, deoarece vor fi valabile. "

La tobe vor fi Gene Hoglan (Individual Thought Patterns/Symbolic) si Sean Reinert (Human). La chitara bass vor fi Steve DiGiorgio (Human/Individual Thought Patterns) si Scott Clendenin (The Sound of Perseverance), iar chitaristii Paul Masvidal (Human), Shannon Hamm (The Sound of Perseverance) si Bobby Koelble (Symbolic).

De asemenea, pot fi prezenti si urmatorii muzicieni: Richard Christy din CHARRED WALLS OF THE DAMNED (ex-Death), Alex Skolnick si Chuck Billy din TESTAMENT, Paul Ryan din ORIGIN, Craig Locicero din FORBIDDEN, Travis Ryan din CATTLE DECAPITATION, Trevor Strnad and Ryan Knight din THE BLACK DAHLIA MURDER si Emil Werstler din DAATH/CHIMAIRA.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: