Depozitul online prin Telekom Banking te trimite la concert!

de Cristi Nedelcu

Depozitul online prin Telekom Banking te trimite la concert!


In perioada 6 noiembrie – 31 decembrie 2019, orice depozit la termen constituit la Telekom Banking, pe termen de 6 sau 12 luni, iti aduce garantat un voucher pana la 100 lei pentru achizitia de bilete pe iabilet.ro.

Astfel, pentru depozitele constituite online, prin intermediul aplicatiilor de internet banking sau mobile banking Telekom Banking, cu sume intre 30.000 lei si 50.000 lei primesti un voucher de 50 lei, iar pentru sume mai mari de 50.001 lei primesti un voucher de 100 lei, ca sa ai liber la distractie oriunde doresti sa mergi. Voucherele sunt valabile pana pe 15.10.2020 si se acorda pentru orice eveniment prezentat pe site-ul iabilet.ro.

In plus, depozitul la termen pe 12 luni iti aduce super dobanda, de 3,35% dobanda anuala la lei si nu platesti comisioane de constituire sau lichidare a depozitului.

Aplica online pe https://depozite.telekombanking.ro/ si bucura-te de oferta speciala Telekom Banking!

Despre Telekom Banking

Telekom Banking este proiectul financiar digital dezvoltat in cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania si Alior Bank, ce ofera persoanelor fizice produse si servicii bancare usor de utilizat, accesibile online prin www.telekombanking.ro si prin reteaua de magazine Telekom Romania si ale partenerilor selectati.

Clientii au acces la o gama variata de operatiuni bancare, oferta Telekom Banking cuprinzand conturi si carduri pentru desfasurarea operatiunilor bancare zilnice, produse de creditare si economisire, precum si platforma de Schimb Valutar Online, prin care clientii pot efectua schimburi valutare la cele mai bune cursuri de schimb din piata.

Serviciile bancare din cadrul ofertei Telekom Banking sunt accesibile online prin www.telekombanking.ro si prin reteaua de magazine Telekom. Cei care doresc detalii si informatii referitoare la serviciile din oferta Telekom Banking pot apela 0219253 - call center dedicat, disponibil 24/7.

In cadrul ofertei Telekom Banking, serviciile bancare sunt oferite de Alior Bank S.A. Varsovia - Sucursala Bucuresti.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: