Descend into Despair a semnat cu Loud Rage Music

de Andreea Gherfi

Descend into Despair a semnat cu Loud Rage Music


Formatia Clujeana de Funeral Doom Metal DESCEND INTO DESPAIR anunta lansarea urmatorului lor album, Synaptic Veil, pentru aceasta Vara prin intermediul Loud Rage Music. Synaptic Veil ii urmeaza si cu siguranta intrece albumul de debut, Bearer of All Storms, material care a fost deosebit de bine primit in presa de specialitate din intreaga lume: nota 6 din 6 in Eternal Terror, nota 8 din 10 in Metal Storm, Metal Kaoz si Metal Forces, plus multe alte aprecieri pozitive din partea unor publicatii ca Lords of Metal, Wonderbox, Sea of Tranquillity sau Metal Bulletin.

Iata ce spun membrii trupei despre noul material: "Synaptic Veil, cel mai recent album al nostru, este si cea mai elaborata incercare in acest sens. “Valul” pe care incercam sa-l reprezentam aici este unul ambivalent: realitatea obiectiva pune un val de limitari peste lumea noastra interioara; dar si realitatea subiectiva, interioara pune la randul ei un val conceptual peste realitatea fizica, construind un mecanism de defulare."

Poze Poze pentru articole - Descend into Despair

Un teaser care prefateaza noul album este disponibil mai jos:

Descend into Despair

http://www.facebook.com/pg/descendintodespairband

https://descendintodespairdoom.bandcamp.com/

Loud Rage Music

www.loudragemusic.com

loudragemusic.bandcamp.com



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: