Detalii despre concertul AbnormynDeffect in Fire

de Morrison

Detalii despre concertul AbnormynDeffect in Fire
Miercuri, 25 februarie, Axa Valaha Productions prezinta un concert cu totul special, aniversarea a sase ani de activitate a celei mai importante trupe extreme din Republica Moldova, grinderii de la Abnormyndeffect.

Dupa o activitate sustinuta, care a inclus concerte in toata zona ex-sovietica, doua turnee in Romania, de asemenea prezenta in cadrul unor festivaluri de profil din Rusia (Petrogrind Festival), Ucraina (Metal Head Mission Festival) si Romania (Rock'n'Iasi Festival, Satan Klaus Metal Party, Heartrock Festival), ABNORMYNDEFFECT va sarbatori cei sase ani de la prima aparitie scenica intr-un show neobisnuit, care include si doua nume grele din undergroundul international, adica GRAVE MAKER (una dintre cele mai importante trupe de old school hardcore canadiene) si FLOWERS FOR WHORES (marea speranta a scenei hardcore din Cehia), de asemenea una dintre cele mai active si mai talentate trupe de pe scena bucuresteana, DO DIEZ. Cele patru trupe vor rupe scena din Fire Club, miercuri 25 februarie de la ora 19.00.

Pretul unui billet este de 20 de lei si va putea fi procurat direct la intrare, in ziua concertului. Pentru informatii si rezervari, scrieti la email axa666@yahoo.com sau sunati la tel. 0721107776.

ABNORMYNDEFFECT (technical grindcore Rep.Moldova)
GRAVE MAKE (old school hardcore Canada)
FLOWERS FOR WHORES (old school hardcore Cehia)
DO DIEZ (hardcore thrash metal Romania)




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: