Detalii despre concertul Eric Sardinas la Becker Brau

de Morrison

Detalii despre concertul Eric Sardinas la Becker     Brau
Event Plus continua seria Blue Moods prin concertul extraordinar Eric Sardinas, ce va avea loc pe 23 martie, in Becker Brau, incepand cu ora 19.00.

In cadrul concertului Eric Sardinas de la Bucuresti, opening act va fi George Baicea Electric Blues Band, proiectul lui George Baicea, unul dintre cei mai buni chitaristi de electric blues din Romania.

Concertul este al saptelea din seria Blue Moods de Anotimpuri ale Blues-ului, initiata de Event Plus, purtand semnatura Ioan Big.

Biletele se gasesc online pe www.myticket.ro sau www.tickepoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta, iar intr-un numar limitat in Becker Brau.

Eric Sardinas este un genial chitarist si vocal de Electric Blues, cunoscut in toata lumea pentru stilul sau unic, puternic, extrem de energic si uneori chiar terifiant de real si intens. Eric Sardinas este un precursor al Blues-ului contemporan care imbina sound-ul acustic traditional, cu Electric Blues, Rock, Pop, R&B si Folk.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: