Detalii despre concertul Rome si Spiritual Front la Brasov

de Morrison

Detalii despre concertul Rome si Spiritual Front      la Brasov
Dupa interviul in exclusivitate oferit de Jerome Reuter despre tot ce inseamna trupa ROME, a venit acum randul lui Simone Salvatori, cel ce conduce grupul SPIRITUAL FRONT, sa ne spuna cateva lucruri inainte de sustinerea concertului de pe 13 decembrie de la Brasov.

Link-ul il gasiti aici.

In alta ordine de idei, toti posesorii de bilet la Seara Martial Post Folk ce doresc sa primeasca gratuit 2 CD-uri la alegere dintr-o lista variata de albume trebuie sa trimita la adresa kogaiononmagazine@gmail.com, pana la data de 8 decembrie, raspunsul corect la intrebarea: In ce tara s-a nascut liderul grupului ROME, Jerome Reuter?

In acelasi mesaj, concurentul trebuie sa treaca si un minimum de 4 albume preferate din lista de aici, iar pe principiul "prima cerere onorata", acesta va primi un email de confirmare al premiului (cele 2 CD-uri) pana pe data de 10 decembrie, CD-urile castigatoare putand fi ridicate in seara evenimentului, la intrarea in Reduta.

Accesul publicului in sala Centrului Cultural Reduta din Brasov va fi permis incepand cu orele 18.00. Vor exista standuri cu accesorii muzicale pentru toti cei interesati. Fiecare concert va dura o ora iar pauza intre reprezentatii va fi de 30 de minute.

Dupa orele 22.00, cei ce doresc sa petreaca alaturi de membrii celor doua trupe o pot face la Musik Cafe, la un AfterParty liber, care va fi rezervat participantilor la Seara Speciala (accesul este gratuit insa se va face pe baza bratarii primite la concert).

Amintim ca biletele la acest eveniment se gasesc in reteaua Diverta, la www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, in reteaua magazinelor Flanco si pe www.bilet.ro. Pretul unui bilet este de 70RON.

http://www.kogaionon.com
http://www.donisart.ro
http://www.myspace.com/kogaionon_land


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: