Dirty Shirt a lansat Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra live at Hellfest Open Air 2022

de Cristi Nedelcu

Dirty Shirt a lansat Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra live at Hellfest Open Air 2022


Dupa o vara absolut fabuloasa, in care Rini si gasca n-au speriat, ci au incantat vestul, artistii de la Dirty Shirt nu se pregatesc sa traga la gura sobei, ci continua sa-si surprinda fanii. Si cum toamna se numara…nu doar bobocii, dar si participarile la festivaluri internationale, iata ca simpaticii nostri prieteni au mai pus la cale una faina! Duminica, 13 noiembrie 2022, ora 20, pe Youtube, a avut loc premiera Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra live at Hellfest Open Air 2022.

Trupa Dirty Shirt a avut o prestatie de zile mari pe scena Hellfest, cum de altfel si-au obisnuit publicul la fiecare show. Au creat o atmosfera unica, incendiara, de aceea atat publicul cat si presa i-au aclamat. TMV Tours, La Grosse Radio Metal, United Rock Nations, Rock Art Fashion, Soil Chronicles, BGP Music Live, Lords of Rock, Hardforce, Metalstorm, Sensation Rock sunt doar o mica parte dintre publicatiile care au apreciat prestatia romanilor.

Hellfest, cel mai important festival metal din hexagon si unul dintre cele mai mari festivaluri de metal din Europa, are loc la Clisson Franta, iar in 2022 au urcat pe scena formatiile: Metallica, Guns ’n Roses, Deftones, Faith No More, Judas Priest, NIN, Volbeat, Scorpions si multe altele.

Dupa o pauza de 8 ani Romania a fost din nou reprezentata la Hellfest (editia 2022), de aceasta data de Dirty Shirt (alaturi de Transylvanian FolkCore Orchestra), cea mai apreciata formatie metal romaneasca de peste hotare din acest moment.

Recitalul formatiei maramuresene Dirty Shirt (alaturi de Transylvanian FolkCore Orchestra) a avut loc vineri, 24 iunie 2022, la scena Temple.

Despre participarea la Hellfest, Mihai Tivadar declara:

„Cum locuiesc in Franta si am participat deja ca spectator in 2019, sa cant la Hellfest a fost un vis devenit realitate. Chiar daca asteptarea a fost lunga (deoarece am fost confirmati inca din 2021) si stresul enorm (in parte datorita problemelor tehnice de monitorizare, avute la inceputul show-ului), sa fiu pe scena Hellfest va ramane o experienta de viata de neuitat. A fost incredibil (si-n acelasi timp o confirmare a statutului trupei in Franta), sa vedem cortul Temple, cu o capacitate de 10.000 persoane, arhiplin inainte de a urca pe scena, si, in plus, probabil au mai fost cateva mii de persoane, urmarind concertul pe ecrane. Sper sa avem sansa de a reveni pe scena acestui festival exceptional, insa pana atunci, avem rendez-vous cu publicul francez, in decembrie anul acesta si in martie 2023.”

Mai jos puteti urmari video-ul de la Hellfest.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: