Divizia de Voluntari cauta oameni noi!

de Cristi Nedelcu

Divizia de Voluntari cauta oameni noi!


Divizia de Voluntari a luat nastere in anul 2016, pe 11 decembrie. Au trecut doi ani peste Divizie si este momentul sa va anuntam ca ne dorim sa marim echipa care face ca fiecare concert sa functioneze perfect.

Perfectiunea a devenit deja un element cliseu in fiecare anunt sau descriere, insa in Divizia de Voluntari este o regula de la care nimeni nu se abate. Perfectiunea si conceptul de mai bine de fiecare data sunt doua elemente cheie dupa care Divizia de Voluntari functioneaza.

Limita de varsta minima este de 18 ani, iar limita maxima este de 30 de ani. Daca vrei sa faci parte din Divizia de Voluntari trebuie sa ai disponibilitatea de a lucra pentru evenimentele organizate de noi, iar ceea ce primesti in schimb se numeste experienta.

Dupa un numar considerabil de evenimente iti vei da seama ca stii cum sa manageriezi o echipa, stii cum sa coordonezi o multime de oameni, inveti cum sa gestionezi o situatie de criza si, mai ales, ceva ce este cel mai important pe langa toate lucrurile pe care le poti invata aici, este ca vezi si simti pe pielea ta ce inseamna sa faci parte dintr-o echipa unita.

Fara unitate, incredere, respect reciproc si organizare, Divizia de Voluntari nu poate functiona. Asa ca poti sa fii si tu unul dintre noi daca ai calitatile de mai sus si daca iti doresti sa fii rotita care pune in functiune un intreg concert.

In afara Diviziei de Voluntari suntem niste oameni normali, cu joburi care poate nu au legatura cu organizarea de concerte, insa atunci cand gandim urmatorul eveniment toata energia se canalizeaza spre o singura directie: multumirea si fericirea celui care trece prin poarta de acces si se bucura de ceea ce am construit noi.

Da click pe link pentru a te inscrie in Divizia de Voluntari: https://bit.ly/2BbFncM



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: