Divizia de Voluntari METALHEAD cauta coechipieri!

de Andreea Gherfi

Divizia de Voluntari METALHEAD cauta coechipieri!


Organizatorii din spatele unora dintre cele mai efervescente si consecvente festivaluri din Bucuresti iti ofera oportunitatea de a invata mecanismele productiei de eveniment si de a munci alaturi de artistii tai preferati!

Ai fost in public la METALHEAD Meeting Festival, Shine Festival sau la concerte precum Behemoth, Sabaton, Sepultura, Rotting Christ, Ensiferum, Amorphis, Death DTA, Obituary, Exodus, Amon Amarth, Obituary, Sabaton sau Accept? Te invitam sa vii alaturi de noi direct pe meterezele productiei de eveniment pentru a invata care sunt mecanismele din spatele concertelor la care te-ai simtit atat de bine!

Completeaza un simplu formular si vino sa simti pe pielea ta ce se petrece in culisele unui concert! Garantam experiente de neuitat si invidie level 5000+ din partea colegilor de la liceu sau facultate!

CLICK AICI >>> FORMULAR INSCRIERE

Scoate-ti geaca cu patch-uri din dulap si pregateste-ti de pe acum tricourile cu metale pentru ca avem o gramada de treaba in 2017! \m/

NECESARE:

- ATENTIE! Limita minima de varsta pentru inscrieri este de 18 ani!

- Disponibilitate de a lucra pentru evenimente organizate in Bucuresti!

Din colectia de marturii ale voluntarilor:

"Voluntariatul la Metalhead...genial! Ceea ce-mi place cel mai mult, si ceea ce ma face sa vin cu zambetul pe buze la fiecare eveniment, sunt oamenii, care in ciuda volumului de munca reusesc sa faca o treaba extraordinara si sa se distreze pe cinste. Faptul ca fac parte dintre acesti oameni este unul dinte cele mai bune lucruri care mi s-a intamplat in ultima vreme si astept cu nerabdare fiecare eveniment"

"De ce vrei sa faci parte din familia noastra? Pentru ca nu vei intalni oameni mai uniti ca noi pentru aceeasi cauza, aceea fiind dorinta pentru bunul mers al unui eveniment si distractia din timpul si dupa un concert! Noi reprezentam supereroii concertelor. In viata de zi cu zi suntem oameni simpli, ocupati, obositi, poate chiar banali, dar la evenimente suntem oamenii care muncim cu zambetul pe buze pentru ca ne place perfectiunea si nu ne lasam pana nu atingem acest lucru."

"Trebuie sa recunosc ca mi-a fost putin frica la inceput , era un voluntariat total diferit fata de ce faceam eu, dar l-am ales pentru ca imbina genul meu de muzica preferata cu pasiunea mea pentru voluntariat. Este pur si simplu o placere/pasiune sa fi voluntar Metalhead, dar este mai usor sa car 5 baxuri de apa decat sa argumentez asta."

"De cand fac parte din Divizia de Voluntari Metalhead am avut placerea sa descopar un mediu ideal pentru dezvoltarea personala poliedrica, obtinand cunostinte si abilitati practice in organizarea de evenimente, pe de o parte si pe de alta parte cunoscand o gramada de noi oameni, care ulterior au devenit o gramada de noi prieteni. La toate acestea se adauga concertele memorabile pe care le-am urmarit si la a caror organizare am participat, beneficiind de un management de o excelenta calitate."

\m/ Echipa METALHEAD



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: