DJ Ashba, chitaristul Guns N` Roses a spus ca trupa a luat o pauza

de Elena Paraschiv

DJ Ashba, chitaristul Guns N` Roses a spus ca trupa a luat o pauza


Chitaristul Guns N` Roses a spus ca desi trupa este inactiva de aproape un an, vor reveni pe scena in curand. Legendara trupa condusa de Axl Rose nu a mai cantat live din iulie 2014 , iar in acest moment nu este programat niciun concert in perioada urmatoare.

DJ Ashba a negat zvonurile conform carora Guns N` Roses nu va mai canta vreodata, iar Axl Rose se va retrage.

Toate zvonurile au aparut in urma unei declaratii facute de Richard Fortus la inceputul anului. Chitaristul spunea atunci ca nu crede ca trupa va mai canta live in viitorul apropiat, dar ca lucreaza deja pentru un material nou.

Acest lucru l-a determinat pe Axl Rose sa posteze pe pagina sa oficiala de Facebook mesajul: "I am not going anywhere!", spre bucuria fanilor.

Vara trecuta, Axl Rose a confirmat faptul ca trupa a terminat inregistrarile pentru urmatorul material, dar si existenta unui remix al albumului "Chinese Democracy" lansat in 2008.

Dizzy Reed a fost fortat de asemenea sa ii linisteasca pe fanii trupei, el spunand pentru Billboard: "You know, so much of that crap gets out there, you can't believe any of it. At this point, having been in the band for so long, nothing surprises me. When I hear things like that I immediately dismiss them until I hear further. I'm never really concerned enough to even ask where it came from, or why, because if it's that important I'll be getting a phone call."



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: