DOG EAT DOG lanseaza single-ul "Never Give In" de pe viitorul album "Free Radicals"

de Cristi Nedelcu

DOG EAT DOG lanseaza single-ul


Legendele crossover DOG EAT DOG au lansat „Never Give In”, al doilea single extras de pe viitorul album de studio „Free Radicals”, care va fi lansat pe 20 octombrie prin Metalville Records.

DOG EAT DOG revine cu un imn crossover modern. Asistat de DJ Plash la platane, „Never Give In” combina perfect stilurile hip-hop si metal intr-o lume post-pandemica, incurajand ascultatorii sa li se alature in lupta impotriva opresiunii.

Dupa o perioada lunga de turnee, DOG EAT DOG s-a intors in sfarsit cu primul sau album din ultimii 17 ani, intitulat „Free Radicals”. Cele 14 cantece explozive si inspiratoare combina o varietate de stiluri contemporane fara a-si nega radacinile. Albumul surprinde printr-o varietate de tonuri, dispozitii, dinamici si tempo-uri, insotite de energia si atitudinea lor pozitiva.

Single-urile „Lit Up”, „Never Give In” si „Man's Best Friend” ofera ascultatorilor un super sound de chitara, beat-uri groovy si refrenuri captivante, elemente pentru care este bine cunoscuta formatia DOG EAT DOG, in timp ce „Bar Down” creeaza un nou teritoriu pentru o trupa nerabdatoare sa exploreze limitele abilitatilor si experientelor sale.

Cu noul album „Free Radicals”, DOG EAT DOG reaminteste tuturor de ce multi fani si critici considera grupul ca fiind unul dintre pionierii genului crossover.

Coperta albumului „Free Radicals” a fost creata de Marcos Cabrera.

Tracklist „Free Radicals”:

01. Lit Up
02. Kin
03. Never Give In
04. Time Won't Wait
05. 1 Thing
06. Mean Str
07. Energy Rock
08. @Joe's
09. Blvk Clvd
10. Bar Down
11. Man's Best Friend
12. E1on1
13. Looking Back
14. Zamboni

Line-up DOG EAT DOG:

John Connor - voce
Roger Haemmerli - chitare
Dave Neabore - bas
Brandon Finley - tobe

Mai jos puteti asculta noul single al trupei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: