Dokken au semnat cu Frontiers Records

de George Lazar

Dokken au semnat cu Frontiers Records


Frontiers Records au anuntat semnarea unui contract cu Dokken pentru lansarea viitorului album, in primavara anului 2012.


Cooperarea dintre Frontiers si Dokken a inceput cu lansarea "Lightning Strikes Again", in 2007. Acel album a marcat reintoarcerea Dokken la stilul semnatura, cu melodicitate si riff-uri explozive specifice albumelor "Tooth & Nail", "Under Lock & Key", "Back For The Attack" si "Dysfunctional".

"Pana acum am scris 10 piese in 8 saptamani", a spus solistul Don Dokken. "De obicei pierdem un an sau mai mult pentru muzica noastra. Nu pot explica de ce de data asta a mers atat de repede, s-a intamplat pur si simplu. Pana acum muzica este foarte rapida si heavy. Desigur, stim ca fanilor le place sunetul clasic Dokken, si aceasta este directia spre care se indreapta muzica noastra. Suntem o trupa de frati care fac ceea ce la place: muzica."

Dokken au intentia sa termine inregistrarile pe la sfarsitul lui februarie si sa porneasca in turneu in iunie. "Intr-o lume perfecta ne-ar place sa lansam albumul inaintea verii si apoi sa mergem la festivalurile europene. Apoi speram ca putem porni intr-un turneu american", spune Don Dokken. "Vrem sa oferim tuturor un album mare care va face fanii sa uite de aceste vremuri grele."

Dokken este acum formata din Don Dokken(voce), Jon Levin(chitara), Sean McNabb(bass) si Mick Brown(tobe).



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: