DOLLY PARTON va lansa un cover intitulat "We Are The Champions/We Will Rock You" pentru a promova Jocurile Olimpice de la Paris 2024

de Cristi Nedelcu

DOLLY PARTON va lansa un cover intitulat


Dolly Parton colaboreaza cu NBCUniversal pentru a lansa un videoclip pentru noua sa melodie „We Are The Champions/We Will Rock You”, care va fi folosita pentru a promova Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

„We Are The Champions/We Will Rock You” este cover-ul lui Parton dupa doua piese mult iubite ale trupei QUEEN, reprezentand totodata si o noua melodie de pe viitorul ei album „Rockstar”, album care a dus la indexarea ei in 2022 in Rock And Roll Hall Of Fame. Albumul este programat pentru lansare globala pe 17 noiembrie 2023.

Fiind un mare fan al Jocurilor Olimpice si al echipei SUA, Parton s-a aliat cu NBCU pentru a produce un videoclip cu tematica olimpica care sarbatoreste sportivii si si Jocurile de anul viitor de la Paris.

"I love the Olympics! I do my best to plan my schedule to watch as much of it as I possibly can," a spusn Parton. "I tape it just in case I miss the live action on a certain day and watch it back as soon as possible. I laugh, I cry, I scream, there are no losers in the Olympics as they have all spent a lifetime preparing but I celebrate with the ones that go away with the gold, silver, and bronze medals."

"Dolly Parton is an American icon whose popularity and recognition across generations is unmatched," a declarat Jenny Storms, de la NBCUniversal. "She is also a close member of the NBCUniversal family, an Olympic super-fan, and has a new version of two of the greatest sports anthems of all time. So, she was the perfect choice to get America excited about Team USA and next summer's Paris Olympics."

Videoclipul incepe cu Parton cantand pe un stadion gol. Pe masura ce cantecul continua, videoclipul este impregnat cu un spectacol de imagini in miscare pe care doar Jocurile Olimpice le poate oferi - ceremonii de deschidere si de inchidere spectaculoase din trecut, momente emblematice cunoscute in intreaga lume si sportivi care prezinta anduranta si perseverenta si devin astfel campioni. Olimpicii si echipele prezentate in videoclip ii includ pe Simone Biles, Suni Lee, Sydney McLaughlin-Levrone, Noah Lyles, Katie Ledecky, echipa de fotbal feminin, echipe de baschet masculin si feminin si o multime de alti sportivi internationali. Videoclipul o prezinta si pe Parton cantand in fata unui Turn Eiffel stralucitor si se incheie cu artista inconjurata de fani pe un stadion plin cantand „We Are The Champions” pana cand melodia trece direct in „We Will Rock You”.

NBCU va avea o campanie de un an pe 28 august pentru a promova Jocurile Paralimpice de la Paris 2024, detaliile urmand sa fie publicate luna viitoare.

Jocurile Olimpice si Paralimpiade de la Paris din 2024 vor fi prezentate pe retelele NBCUniversal si Peacock in vara anului 2024. NBCUniversal detine drepturile de media din SUA pentru Jocurile Olimpice pana in 2032, care sunt programate pentru Paris (2024), Milano Cortina (2026), Los Angeles (2028) si Brisbane (2032). Orasul gazda pentru Jocurile Olimpice de iarna din 2030 nu a fost inca selectat. Acoperirea de catre NBCUniversal a Jocurilor Paralimpice de la Paris se desfasoara in perioada 28 august - 8 septembrie 2024.

Urmariti videoclipul mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: