Dragos Moldovan lanseaza single-ul 'Tacerea'

de Cristi Nedelcu

Dragos Moldovan lanseaza single-ul 'Tacerea'


Dragos Moldovan, castigatorul concursului “Vocea Romaniei” 2019, sezonul noua, a lansat cel de-al doilea single solo, “Tacerea”.

Vechile trairi si povestile de alta data se impletesc cu visele de astazi, cu durerile si sentimentele neexprimate care stau sa explodeze, insa intr-un alt context, asa cum creioneaza Dragos Moldovan in cel mai nou single, 100% rock.

La fel ca pentru single-ul precedent, “Undeva, candva”, Dragos Moldovan semneaza atat compozitia, cat si versurile acestei piese.

Dragos Moldovan este originar din Timisoara, unde a studiat la Liceul de Muzica, iar in prezent este student la Facultatea de Muzica, unde studiaza chitara. Pe langa muzica, Dragos este foarte atasat de animale, el fiind si dresor de caini.

Dragos este si solistul trupei Pandora, alaturi de care a lansat in urma cu o luna melodia "Asa cum sunt". Pandora s-a format in anul 2010 la Timisoara si abordeaza stilul hard’n’heavy. In cei 10 ani de activitate a cantat in cadrul multor festivaluri de renume din Romania, Pandora devenind un nume puternic in heavy metalul din vestul tarii.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: