Dream Theater transmite un mesaj publicului din Romania

de Alin Pildner

Dream Theater transmite un mesaj publicului din Romania



John Petrucci, Jordan Rudess si Mike Mangini au transmis un mesaj publicului din Romania

Au mai ramas mai puin de doua saptamani pana la unul dintre cele mai ateptate concerte ale verii: Dream Theater Along for the Ride Tour 2014, care va avea loc pe 28 iulie la Romexpo, parcarea A.

Dupa 12 ani de ateptare, Dream Theater va recompensa publicul roman cu o calatorie audio-vizuala prin toate hiturile care i-au facut celebri, precum i melodii extraordinare din noul lor album, care a atins poziia 7 in Billboard 200 Chart, iar in Billboard List of Hard Rock Albums a atins primul loc.

Melodii Precum The Enemy Inside, care a fost nominalizata la premiile Grammy pentru Best Metal Performance sau The Mirror, Lie, The Dance of Eternity vor zgudui scena, iar geamurile cladirilor din jurul Romexpo vor trepida sub riffurile de la Shattered Fortress.

Intra in dimensiunea Dream Theater la Romexpo, pe 28 iulie! Asigura-ti locul in galaxia celor mai buni! Accesul publicului la eveniment se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va incepe la ora 20.00.

Biletele sunt disponibile la trei categorii de pret. Astfel, la categoria VIP sunt disponibile 300 de bilete cu loc, la pretul de 460 de lei pe bilet; Categoria Golden Circle dispune de 2000 de bilete, la pretul de 220 de lei pe bilet; iar la categoria Normal Circle vor fi puse in vanzare 8000 de bilete la pretul de 140 de lei pe bilet. Biletele se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas i Cartureti i online pe www.eventim.ro.

Evenimentul “An evening with Dream Theater – Along for the Ride Tour” in Romania este organizat de Phoenix Entertainment.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: