Drowned in Sins au lansat videoclipul piesei "One Step Closer"

de Cristi Nedelcu

Drowned in Sins au lansat videoclipul piesei


Drowned in Sins este o trupa de metalcore din Bucuresti. Baietii au lansat ieriprimul lor videoclip, urmand lansarea EP-ului lor de debut "ONE STEP CLOSER".

Productia, mixarea si masterizarea a fost realizata de Jake Pitts (Black Veil Brides), iar de grafica albumului s-a ocupat Alan Ashcraft (Rise Records, Of Mice & Men, etc).

"Am fost foarte atenti in a alege oamenii potriviti pentru acest proiect. Am vrut sa colaboram cu cineva care intelege exact ce gen abordam, iar Jake, fiind unul dintre cei mai cunoscuti chitaristi in sfera acestui gen, a inteles din prima cum sa puna problema."

"One Step Closer este despre lupta fiecaruia cu ceva. Cu societatea, cu stresul, cu noi insine... Acesta este un lucru foarte normal. Practic toata viata noastra este un sir de probleme rezolvate. E refrenul pe care l-am scris la 16 ani, atunci cand toti imi spuneau ca nu pot, ca ar trebui sa ma las, ca nu am nicio sansa.

Vine din dorinta aia imensa de a le arata tuturor ca se inselau si ca pot si o voi face, asta inseamna pentru mine cel putin. Traim intr-o lume in care realitatea asta deteriorata ii face pe oameni sa renunte la visele lor, crezand ca nu e pentru ei. Toate obstacolele peste care ai trecut pana acum te-au facut persoana care esti acum. Toti trecem prin ele, dar trebuie sa intelegi ca este mult mai mult de atat in fata ta si ar trebui sa te lupti pentru ceea ce te face fericit."

One Step Closer se va lansa pe 28 August. Pana atunci, puteti urmari clipul primului single mai jos.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: