Drum Stage au lansat filmarile cu headlinierii de la DrumStage Rockstadt Edition

de Andreea Gherfi

Drum Stage au lansat filmarile cu headlinierii de la DrumStage Rockstadt Edition


DrumStage lanseaza filmarile cu headlinierii celor trei zile din cadrul DrumStage Rockstadt Edition. Fiecare tobosar a reusit sa impresioneze publicul prin aptitudinile sale, fie ca vorbim despre tehnica, viteza sau complexitate.

Adam Marko este un artist international si endorser al cinelelor Meinl i tobe Natal, clinician, educator, interpret, producator. Adam este tobosarul si motorul trupei modern instrumentale Special Providence, care a devenit una dintre cele mai cunoscute si apreciate cvartete de jazz-metal din scena progressive europeana prin stilul lor virtuos, dar in acelasi timp usor digerabil:

Despre Septimiu Harsan s-a tot discutat in presa noastra de specialitate. Mai nou, tobosaraul trupei Disavowed este primul si singurul instrumentist roman care a aparut in cunoscuta publicatie Sick Drummer Magazine,

https://www.facebook.com/drumStage/videos/1158052430895582/

Adrian Tabacaru, unul dintre cei mai apreciati tobosari din Romania, totodata membru fondator al trupei Taine.

Mai multe filmari cu Adam Marko vor fi lansate in pagina noastra de Facebook in zilele urmatoare. Stay tuned!

Despre Drum Stage – Rockstadt Edition 2015

In pagina de Facebook DrumStage puteti viziona de la coveruri de tobe din stiluri diverse de metal, hardcore si pana la improvizatii pe muzica clasica sau dubstep, interviuri, momente amuzante si intreceri la tobe.

Printre cei 15 tobosari care au participat la Drum Stage, enumeram nume importante ale scenei de rock si metal romanesti si nu numai:

Adrian Tabacaru (Taine), Razvan Ristea (Luna Amara), Septimiu Harsan, Andrei Ilie, Adam Marko, Sergio Ponti si multi alti tobosari exceptionali, o sa va convingeti din teaser.

Nu ezitati sa ne faceti o vizita pe pagina noastra de Facebook sau Youtube, unde vom publica si materiale bonus cu publicul care a acceptat provocarile noastre de-al lungul celor trei zile de festival.

Youtube: https://goo.gl/Hunnte

Facebook: www.facebook.com/drumStage

Eveniment a fost realizat cu sprijinul X-Lab Solutions, No City Studio, Oldboy Studio, F64.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: