Drum Stage lanseaza filmarile de la Rockstadt Extrem Fest 2015

de Cristi Nedelcu

Drum Stage lanseaza filmarile de la Rockstadt Extrem Fest 2015


Echipa Drum Stage anunta cu bucurie lansarea materialelor video filmate in aceasta vara la REF 2015. Pe parcursul lunii februarie, in fiecare zi vom publica online (Youtube si Facebook) filmulete cu unul din cei 15 artisti care au participat la eveniment.

Puteti viziona de la coveruri de tobe din stiluri diverse de metal, hardcore si pana la improvizatii pe muzica clasica sau dubstep, interviuri, momente amuzante si intreceri la tobe.


Printre cei 15 tobosari care au participat la Drum Stage, enumeram nume importante ale scenei de rock si metal romanesti si nu numai:

Adrian Tabacaru (Taine), Razvan Ristea (Luna Amara), Septimiu Harsan (….), Andrei Ilie, Adam Marko, Sergio Ponti si multi alti tobosari exceptionali, o sa va convingeti din teaser.

Incepand cu 1 februarie incepem sa publicam videoclipurile, iar in weekend va oferim tot felul de momente amuzante din timpul festivalului. Speram sa va bucurati la fel de mult de aceste momente precum ne-am bucurat si noi, organizand si impartasind pasiunea pentru muzica cu voi.

Nu ezitati sa ne faceti o vizita pe pagina noastra de Facebook sau Youtube, unde vom publica si materiale bonus cu publicul care a acceptat provocarile noastre de-al lungul celor trei zile de festival.

Youtube: https://goo.gl/Hunnte

Facebook: www.facebook.com/drumStage

Eveniment a fost realizat cu sprijinul X-Lab Solutions, , No City Studio, Oldboy Studio, F64

Video crew:

Razvan Raduta (video manager&edit)

Mihai Andrei

Bogdan Pavaloi

Teodora Sutiu

Stage crew:

Hertzu - Hermann Heidel

Domitian Baicu

Andrei Spataru

Audio recording&mix:

Dragos Stanciu (Bursuc)

Stage manager:

Mihai Dumitrascu

Merchandise:

Alex Matei

PR&hospitality

Valentina Cojocaru

Booking&Event Manager

Mihnea Grecu



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: