Dubioza Kolektiv - castigatori ai premiului MTV Best Adria Act

de Buvnitz

Dubioza Kolektiv - castigatori ai premiului MTV Best Adria Act


Dupa saptamani de votare, rezultatele au sosit- oamenii au ales Best Adria Act -- DUBIOZA KOLEKTIV!!

Dubioza Kolektiv sunt considerati a fi vocea neoficiala a Bosniei si Herzegovinei si sunt poate cei mai mari si mai zgomotosi, dar si cei mai creativi critici ai societatii balcanice contemporane. Inca de la formarea trupei in 2003 a fost clar ca versurile lor directe si provocatoare au sa devina un fenomen.

Single-uri ca "Walter" si "Vidi,Vidi" se numara printre piesele memorabile ale trupei din ultimul an si in acelasi timp si printre cele mai de success hit-uri in clasamentele MTV Adria. Cel mai nou album al Dubiozei, 'Wild Wild East' a fost lansat in vara acestui an. Trupa a mai fost nominalizata de trei ori la acest premiu, anul acesta competitia fiind si mai acerba in aceasta regiune, alaturi de Dubioza fiind nominalizati la aceasta categorie nume ca Hladno Pivo (Cro), S.A.R.S. ( RS ), Magnifico ( SI ) and SevdahBABY ( RS ).

"Intr-un final, dupa 3 nominalizari, soarele MTV straluceste si deasupra noastra. In primul rand am vrea sa multumim tuturor oamenilor care au votat pentru noi si spunem din nou ca ne vom tine de promisiunea de a acoperi costurile mouse-urilor si tastaturilor stricate pentru a ne sustine, dupa principiul, cel vechi in schimbul unuia nou. Oamenii ne pot contacta prin pagina noastra de facebook.

In sfarsit, am vrea sa multumim tuturor celor care ne-au ajutat in drumul spre acest premiu si ii invitam sa ne sustina in continuare pentru nominalizarea la premiul MTV European Worldwide Act. Daca nu putem ajuta la intrarea in EU, un imprumut de la FMI sau calificarile la fotbal din Polonia""

"Competitia din acest an pentru categoria Best Adria Act a fost mai acerba ca niciodata" - a spus Ninoslav Jovanovic, editor in chief al MTV Adria, felicitand trupa pentru victorie.

Dubioza Kolektiv va reprezenta acum mai departe regiunea adriatica in cursa pentru Worldwide Act European Nominee, asa ca sa dam drumul la voturi in toata Europa!

Cinci regiuni se afla in nou-adaugata categorie, World Wide Act, si anume Africa/India/Orientul Mijlociu/Asia Pacific/America de Nord/America Latina si Europa. Nominalizatii cu cele mai multe voturi din fiecare regiune vor fi mai departe nominalizati pentru categoria "worldwide act". Dupa spusele celor de la MTV, aceasta noua categorie vrea sa celebreze diversitatea si extinderea intregii muzici pe care MTV o are de oferit prin nominalizarea unor artisti incredibili din toate colturile lumii.

Editia cu numarul 18 al evenimentului annual MTV EMA se va desfasura duminica 6 noiembrie la Belfast Odyssey Arena, fiind emisa pe toate canalele MTV de pe glob, inclusiv MTV (DStv 321) si MTV Base (DStv 322).

Votul a inceput ieri pe mtvema.com iar nominalizatii pentru world wide act will ii vom afla pe 24 octombrie.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: