Dubioza Kolektiv confrimati pentru IRAF 2010

de Buvnitz

Dubioza Kolektiv confrimati pentru IRAF 2010

Una dintre cele mai explozive trupe live din balcani, cu peste 100 de concerte anual in toata Europa, Dubioza Kolektiv au fost confirmati oficial in line-up-ul International Romani Art Festival pentru Duminica, 25 iulie.

Alaturi de ei, in aceeasi seara vor mai urca pe scena IRAF trupele maghiare Kanizsa Csillagai si surpriza editiei trecute, Mitsoura, care revine anul acesta in festival la cererea publicului.

Cu un mesaj puternic si versuri politice explicite, DK s-a facut auzita pe scenele celor mai mari festivaluri europene in ultimii 7 ani. Sziget Festival, Exit Festival, Eurosonic Festival, Balkan Trafik Festival, Socha Reggae Riversplash Festival, Real Beat Festival, Dirty Old Festival, Fusion Festival, Topvar Rock Festival sunt doar o mica parte din locatiile in care fenomenul Dubioza Kolektiv a adunat mase.

Soundul lor, o combinatite reusita de dub, reggae, hard core si etno bosniac dar si prestatiile lor live incediare au facut ca DK sa fie una dintre cele mai de success si cerute trupe din zona. Cel mai noi album al trupei, "5 do 12", este oferit
liber publicului, putand fi dowloadat pe site-ul official dubioza.org. La numai 2 luni de la lansare, albumul a fost deja descarcat de peste 50 000 de ori. Afterparty-ul de duminica este asigurat de DJ Alpha Bite si DJ Ribbon Controller.

Mai multe detalii despre ce mai vezi si asculti la IRAF cat si informatii complete despre line-up, program, bilete, cazare si reguli de acces in festival gasesti pe www.iraf.ro. Tot acolo aflii si cum sa-ti achizitionezi un bilet comun la IRAF si la PLAI cu 1ticket, la un pre care sa-si surada.

International Romani Art Festival este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Turn si finantat de catre Open Society Institute (Budapesta), CentrulCultural American si Agentia Nationala Pentru Romi si se desfasoara sub egida Decadei Romilor 2005-2015.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook