E-an-na a pornit alaturi de Dirty Shirt si Ansamblul Folcloric National Transilvania in turneul 'FolkCore De Tour'

de Andreea Gherfi

E-an-na a pornit alaturi de Dirty Shirt si Ansamblul Folcloric National Transilvania in turneul 'FolkCore De Tour'


E-An-Na, cea mai cunoscuta si indragita trupa tanara de folk metal din Romania, a pornit weekend-ul trecut in turneul „FolkCore De Tour” al maramuresenilor de la DIRTY SHIRT, alaturi de Ansablul Folcloric National Transilvania.

Primele concerte au avut loc la Baia Mare si Timisoara, unde sibienii de la E-an-na au facut o atmosfera minunata in deschiderea concertului maramuresenilor, oferind publicului o experienta unica:

„Pana acum, FolkCore De Tour se vede a fi un turneu plin de surprize pentru noi. Nu ma asteptam ca muzica noastra sa rezoneze si cu un altfel de public si in complet alte conditii. Desi nu suntem obisnuiti sa terminam concertul dupa 6 piese, acest lucru ne permite sa dam tot ce putem intr-un mod mai energic si e o placere sa vedem cum publicul, mai timid si nou, incepe sa cante cu noi pe la ultimele piese.

Concertul celor de la Dirty Shirt l-as descrie ca un spectacol complet. Nu e un simplu concert la care vine piesa dupa piesa, e altceva. Te transpune intr-o stare diferita si te tine acolo de la inceput pana la final. Nu e ceva ce trebuie ratat si nu ajunge sa vezi video-uri pe internet cu asta, e ceva ce trebuie trait la fata locului”, a declarat Ovidiu, unul din membrii E-an-na.

Link E-an-na (live la Timisoara)

Trupa E-an-na va fi prezenta si in urmatoarea perioada alaturi de Dirty Shirt si Ansamblul Transilvania, asa ca daca doriti sa-i vedeti live ii puteti gasi weekend-ul acesta la Cluj Napoca (24 martie, /Form Space) si Iasi (25 martie, Casa de Cultura a Studentilor) sau in Brasov (31 martie, Kruhnen Musik Halle) si in Bucuresti, pe 1 aprilie (Arenele Romane) peste doua saptamani.

Link Dirty Shirt (Baia Mare)

Link Dirty Shirt (live la Timisoara)

Biletele pot fi achizitionate conform urmatoarelor preturi:

Pentru Bucuresti (Arenele Romane):

– Normal Tickets – 45 lei

– Intrare – in seara evenimentului – 55 lei (in limita capacitatii locatiei)

Pentru concertele din tara (Cluj Napoca, Iasi, Brasov)

– Normal Tickets – 35 lei

– Intrare – in seara evenimentului – 40 lei (in limita capacitatii locatiei)

*Pentru Brasov (Kruhnen Musik Halle): – biletele pot fi achizitionate doar de la locatie

Cu aproximativ 40 de persoane implicate si o productie fara precedent in intreaga lume, FolkCore De-Tour este probabil unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale trupei DIRTY SHIRT, mai ales prin alaturarea unui ansamblu traditional, ceea ce ii ofera un caracter unic pe scena metal romaneasca si nu numai.

Galerie foto

Live Aeons Photography



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: