E-an-na lanseaza "Fantanile de la Capatul Lumii", single extras de pe viitorul album "Alveolar"

de Cristi Nedelcu

E-an-na lanseaza


E-an-na lanseaza noul single ‚Fantanile de la Capatul Lumii’. Cantecul va fi inclus pe viitorul album al formatiei “Alveolar”, ce va fi lansat pe 10 martie si va fi urmat de un turneu national de promovare.

“Este o piesa care continua tematica abordata in „Epitaf”, legandu-se de urmele speciei umane pe acest pamant. Locuim intr-o lume mai toxica si mai periculoasa decat cea a parintilor nostri. „Fantanile de la Capatul Lumii” sunt un sanctuar al consolarii, sunt mostenirea pe care o lasam intr-o lume plina de consecinte sumbre prin muzica noastra: credem ca pana si in acest mediu, cu „inima bolnava si inconjurati de oceane de plastic”, omul gazduieste in continuare o lumina launtrica.”

Cantecul poate fi ascultat mai jos in articol.

Albumul “Alveolar” este rodul a 5 ani de munca al formatiei, rastimp in care sonoritatea E-an-na a trecut prin numeroase metamorfoze. Acesta descrie o introspectie care exploreaza micile refugii artistice de care dispunem intr-o lume suprasaturata de griji si viteza, o lume care ne osteneste cu o sete nesfarsita pentru atentia noastra.

“Alveolar” va fi sustinut printr-un turneu national de lansare. Bilete regasiti aici.

Despre E-an-na

Exprimandu-se natural prin cantece de folk, modern metal si interpretari unice ale unor piese traditionale romanesti mai putin cunoscute, E-an-na au reusit sa adune o baza numeroasa de fani din toate colturile Europei. Au cantat la Wacken Open Air in 2017, au fost favoritii publicului la Eurovision Romania in 2022 si au ajuns in trending-ul romanesc de pe Spotify si Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, totalizand milioane de ascultari.

E-an-na inseamna:

- Andrei “Solomonar” Oltean - voce, fluiere, cimpoi, acordeon
- Andrei Piper - chitara
- Dragos Geomolean - chitara bass
- Ioana Popescu - clape
- Ovidiu "Cio" Ban - chitara
- Paul Cristian - tobe
- Roxana Amarandi - voce, vioara



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: