Echipa Nationala si FRF doneaza 22.000 de euro victimelor #Colectiv, printr-un parteneriat cu Fundatia Estuar

de Cristi Nedelcu

Echipa Nationala si FRF doneaza 22.000 de euro victimelor #Colectiv, printr-un parteneriat cu Fundatia Estuar


Federatia Romana de Fotbal a semnat un acord cu Fundatia Estuar prin intermediul careia doneaza 22.000 de euro, in vederea continuarii programelor de sustinere a victimelor si apartinatorilor de la Colectiv.

Valoarea contributiei a fost realizata din donarea primelor obtinute de jucatorii de la Echipa Nationala la unul dintre meciurile din campania pentru calificarea la EURO 2016. Astfel, au fost stransi 18.000 de euro la care se adauga contributia de 4.000 de euro a celor care au ales sa sprijine victimele din Colectiv prin achizitionarea tricourilor comemorative, la initiativa FRF.

Pe langa sprijinul agregat al celor doua institutii dedicat victimelor din Colectiv, acordul vizeaza construirea unui parteneriat de lunga durata prin care vor fi dezvoltate programe de reabilitare, recuperare si de reintegrare sociala a tuturor beneficiarilor activitatilor desfasurate de Fundatia Estuar.

"Apreciem increderea si deschiderea aratata de Federatia Romana de Fotbal, dar mai ales implicarea in a ajuta victimele de la Colectiv. Cu atat mai mult cu cat este nevoie de interventie pe termen lung in astfel de cazuri. Cei 22.000 de euro vor fi gestionati astfel incat sa raspunda nevoilor individuale ale celor implicati in tragicul eveniment", a afirmat Amedeea Enache, directorul executiv al Fundatiei Estuar.

"Solidaritatea si mobilizarea fiecaruia confirma inca o data ca impreuna putem face mult mai mult. Am apreciat sprijinul jucatorilor, al fiecaruia dintre voi care a ales sa fie alaturi de cei aflati in nevoie. Acum ne onoreaza sa avem alaturi un partener responsabil, preocupat de binele social cu care sa ducem lucrurile mai departe. Suntem deschisi colaborarilor care construiesc solutii viabile pentru societatea civila", a declarat Razvan Burleanu, Presedintele FRF.

Totodata, Federatia Romana de Fotbal va pune la dispozitia Fundatiei Estuar, pentru activitati specifice, bazele de antrenament de la Mogosoaia si Buftea, precum si facilitatile de recuperare medicala de care dispune, inclusiv cele doua camere hiperbarice.

"Doresc sa multumesc pe aceasta cale pentru efortul comun si implicarea rapida, manifestate atat de suporteri cat si de jucatori pentru campania Colectiv", a adaugat Razvan Burleanu. Stocul tricourilor Romaniei, din partida cu Italia de la Bologna pentru aceasta campanie, s-a epuizat in cateva ore de la lansarea lor in magazinul online FRF. De la Echipa Nationala a Romaniei au donat jucatorii: Ciprian Tatarusanu, Dorin Goian, Dragos Grigore, Vlad Chiriches, Razvan Rat, Lucian Sanmartean, Ovidiu Hoban, Alexandru Maxim, Mihai Pintilii, Alexandru Chipciu, Raul Rusescu, Florin Gardos, Cristian Tanase, Bogdan Stancu, Costel Pantilimon, Silviu Lung, Cosmin Moti, Srgian Luchin, Gabriel Torje, Claudiu Keseru, Iasmin Latovlevici, Andrei Prepelita, Gabriel Enache.

La semnarea acordului au participat din partea FRF, presedintele Razvan Burleanu, iar din partea Fundatiei Estuar, directorul executiv, Amedeea Enache.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: