Enter Sandman de la Metallica a depasit 1 miliard de ascultari pe Spotify

de Cristi Nedelcu

Enter Sandman de la Metallica a depasit 1 miliard de ascultari pe Spotify


Enter Sandman de la Metallica a devenit cea mai recenta melodie metal care a trecut de 1 miliard de ascultari pe Spotify.

Piesa din 1991, care a fost single-ul principal de pe cel de-al cincilea album auto-intitulat al trupei (alias Black Album), se alatura celebrelor piese semnate de Linkin Park- In The End si Numb, AC/DC Highway To Hell, Back In Black si Thunderstruck si Nirvana- Smells Like Teen.

Mai mult decat atat, Metallica a devenit, de asemenea, cea mai difuzata trupa de metal din 2022, inregistrand un total de 1,6 miliarde de ascultari in ultimele 12 luni,a pieselor Enter Sandman, Nothing Else Matters si Master Of Puppets, gratie si serialului Stranger Things, care i-a ajutat sa depaseasca totalul de 1,3 miliarde din 2021.

„You guys have outdone yourselves once again!,” a declarat trupa intr-o postare pe Instagram. “137 million hours of Metallica were streamed on Spotify in 2022, up by more than 20 million hours from last year. Whether you're new to Metallica, or you've been listening for the past 41 years, we'd like to extend a huge ‘THANK YOU’ to the entire Metallica Family.”



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: