Era de asteptat! Magneto este metalist !

de Alin Pildner

Era de asteptat! Magneto este metalist !



Michael Fassbender, actorul care-l interpreteaza pe Magneto, in cel mai nou lungmetraj din seria X-Men - "Days of Future Past", a vorbit recent despre preferintele muzicale.


Fassbender a fost, pentru o zi , Dj-ul postului californian de radio KCRW si printre piesele alese pentru a fi trimise in eter numarandu-se "Master of Puppets", una dintre compozitiile emblematice ale Metallica.


Referindu-se la adolescenta, Michael si-a reamintit, cu nostalgie, despre vremurile in care muzica pe care o ascultai te definea ca si persoana: "Astazi, toata lumea asculta de toate, si e ok, insa, cand eram in scoala generala, erai fan al goth-ului sau fan grunge, sau fan punk sau chiar metalist, si asta iti definea stilul - cum te imbracai si in ce grup de prieteni te invarteai".


"Mi-am dorit mult sa devin muzician, sa fiu chitarist solo intr-o trupa de heavy metal. Eram innebunit dupa Iron Maiden, Metallica, Slayer... Repetam cu inca un chitarist, insa e mereu complicat sa gasesti un baterist si un basist intr-un orasel mic, asa ca am concertat in aceasta formula, de doi. Am avut o singura aparitie, intr-un mic pub. Era in mijlocul zilei, la pranz, publicul era format din persoane de varsta a doua si noi ne-am chinuit sa cantam ceva piese Metallica, insa fara prea mare succes, fiind rugati, in repetate randuri, sa ne oprim".


Mai in gluma, mai in serios, trebuia sa ne asteptam la asa ceva: un actor care-l interpreteaza pe Magneto - super eroul care manipuleaza metalul, n-avea cum sa nu fie.... metalist.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: