Era Noua lanseaza piesa "Singuri pe plaja"

de Cristi Nedelcu

Era Noua lanseaza piesa


Era Noua lanseaza piesa "Singuri pe plaja". Era Noua este o explozie de energie rock in peisajul muzical din Romania, avandu-si radacinile in Gura Humorului, judetul Suceava.

Fondata in 2020 de catre Rares Catargiu la tobe, Iustin Negrea la chitara ritm si Cosmin Carpiuc la chitara solo. Trupa a evoluat rapid, alaturandu-se ulterior Cosmin Fazekas la bass si Andrei Rotaru la voce, iar pana in prezent au consolidat o componenta stabila si au depus eforturi substantiale pentru a readuce sunetul autentic al rock-ului in lumina reflectoarelor ale tinerilor din zilele noastre.

Formatia a lansat recent un nou single, intitulat "Singuri pe plaja" insotit de un lyric video. De Recording / Mix / Master s-a ocupat Mihnea Michitei.

Trupa Era Noua a debutat pe scena muzicala din Suceava pe data de 23 iulie 2022 in deschiderea trupei Old Brew Mob, iar de-a lungul timpului, Era Noua a avut parte de mai multe concerte si sustinere din partea publicului atat din Suceava cat si din afara judetului.

Cel mai important concert din cariera lor a fost la 550 km de casa, la Periam Port, judetul Timis, in cadrul festivalului Rock la Mures. Aici, membrii trupei s-au bucurat de o experienta inedita si de un public peste asteptarile lor. Dar cel mai important este ca au reusit sa-si duca muzica si numele in cealalta parte a tarii, legand prietenii noi si invatand care este mersul lucrurilor in cadrul unui festival.

In prezent, trupa Era Noua are in repertoriu noua piese originale, dintre care sunt publicate: “Dorinta - DEMO”, “Capatul Drumului”, “In the West” si “Singuri pe Plaja”.

Lansata pe data de 5 septembrie 2023, "Singuri pe Plaja" este cea mai recenta mandrie a trupei, fiind o combinatie intre un instrumental melancolic, dar energic si versuri de dragoste. Aceasta piesa poate fi ascultata pe toate platformele de streaming: Spotify, YouTube, Apple Music etc.

De asemenea, membrii trupei marturisesc ca in momentul de fata, datorita influentelor diverse, Era Noua nu depinde de niciun gen sau stil muzical, avand compozitii de la rock alternativ pana la heavy metal, iar acest lucru se va remarca odata cu lansarea primului lor album.

Puteti gasi formatia pe Facebook, Instagram, TikTok, Discord, Spotify si Youtube.

Mai jos puteti asculta noua piesa a formatiei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: