Eternal Fire a lansat al doilea single de pe albumul Architect of Decay

de Cristi Nedelcu

Eternal Fire a lansat al doilea single de pe albumul Architect of Decay


Trupa bucuresteana Eternal Fire a lansat al doilea single de pe viitorul album Architect of Decay alaturi de un lyric video disponibil pe YouTube. Single-ul Shores of Oneiros este a patra piesa de pe viitorul album si descrie o alta etapa de pe parcursul calatoriei personajului principal in drumul spre cunoastere, marcand sosirea acestuia in orasul legendar Oneiros si revelatia faptului ca evadarea din inchisoare nu echivaleaza cu eliberarea.

Albumul va fi lansat in cadrul unui concert organizat de Final Step Productions pe 9 decembrie 2023 in clubul Quantic din Bucuresti, avand ca invitati speciali pe cei de la Dordeduh. Biletele se pot achizitiona prin iabilet.ro aici iar mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe pagina de facebook a evenimentului.

Albumul Architect of Decay cuprinde noua piese si a fost inregistrat la studioul Osimetric Music Prod din Bucuresti. Mixajul si masterizarea au fost realizate de Andrei "Oase" Spataru. Artwork-ul a fost realizat de catre Bogdan Alex de la Aliencharm.art.

Eternal Fire este o formatie melodic black metal din Bucuresti, Romania, reformata in anul 2013. Primul material discografic - EP-ul Beyond Frozen Streams - a fost lansat in iunie 2015, concertul de debut avand loc la data de 14 iulie 2015, in clubul Question Mark din Bucuresti, alaturi de formatiile suedeze Of Fire si Wormwood.

Eternal Fire lineup:

Vocals: Valentin Buzduga

Electric Guitar/Acoustic Guitar: Florin Matei

Electric Guitar: Horia Dima

Bass Guitar: Mihai "Gopo" Cristea

Keyboards: Andreea Turzai

Drums: Emanuel Ravasel

Single-ul poate fi vizionat mai jos in articol.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si informatii despre viitorul album, activitatea formatiei poate fi urmarita pe retelele de socializare, astfel:

Facebook

Instagram

Bandcamp

Spotify



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: