Eternal Fire a lansat primul videoclip de pe albumul Architect of Decay

de Cristi Nedelcu

Eternal Fire a lansat primul videoclip de pe albumul Architect of Decay


Trupa Eternal Fire (Melodic Black Metal) din Bucuresti, a lansat primul videoclip de pe albumul Architect of Decay si poate fi vizionat pe canalul de YouTube al trupei si mai jos in articol.

"Chant of Resurrection" este o poveste despre reinviere si eliberare, vazuta ca o descatusare din rigorile sociale. In incercarea de a atinge cunoasterea absoluta, personajul principal incendiaza si distruge inchisoarea personala (reprezentata de far) - renegand astfel speranta si siguranta.

Videoclipul a fost filmat de Vlad Isac (ex- Kistvaen), iar editarea video a fost realizata de Florin Matei (chitara, Eternal Fire).

Albumul Architect of Decay va fi lansat in Club Quantic, la data de 9 decembrie 2023, alaturi de dordeduh (Timisoara) si Angelcrypt (Malta). Biletele se pot achizitiona din reteaua IaBilet.ro de aici iar mai multe informatii despre eveniment puteti gasi aici.

Pana acum, Eternal Fire au mai lansat doua lyric videos pentru piesele de pe albumul Architect of Decay: Shores of Oneiros si Beyond the Veil of Flesh.

Eternal Fire inseamna:

Voce: Valentin Buzduga

Chitara electrica/acustica: Florin Matei

Chitara electrica: Horia Dima

Chitara bass: Mihai “Gopo” Cristea

Claviatura: Andreea Turzai

Tobe: Emanuel Ravasel

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si informatii despre viitorul album, activitatea formatiei poate fi urmarita pe retelele de socializare, pe Facebook, Instagram, Bandcamp sau Spotify.

Vizioneaza videoclipul mai jos.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: