Eveniment cu miasma de mormant - Grave Miasma, Cruciamentum si Void Forger in Fabrica

de Cristi Nedelcu

Eveniment cu miasma de mormant - Grave Miasma,   Cruciamentum si Void Forger in Fabrica


Intai de toate trebuie mentionat ca e foarte tare ce fac baietii de la Thrash Metal Club. Daca asculti formatii mai underground din sfera death metal, grindcore, black metal si alte asemenea, la concertele organizate de ei, ai cea mai mare sansa sa le vezi.

Sambata asta, in cadrul evenimentului pus la cale de Romanian Thrash Metal Club in Fabrica, i-am vazut pe Void Forger, Criciamentum si Grave Miasma.

Pe scena au urcat primi cei de la Void Forger care au aratat ca in trei oameni se poate face live muzica de calitate. Inca de la primele piese publicul a inceput sa se manifeste aratand clar faptul ca fanii crust/sludge sunt cu adevarat dedicati acestui gen. Doua detalii mi-au atras atentia in mod special. Primul este legat de tobosar. Bate foarte bine, impecabil. Este unul din artistii care ar trebui urmariti! Al doilea aspect este vocea lui Bogdan. Aduce pe alocuri cu timbrul caracterstic Second Wave of Black Metal. Ar putea canta fara probleme intr-o formatie de raw black metal.

Dupa o pauza scurt, acest lucru fiind un merit al organizatorilor, faptul ca intre formatii nu am avut mult de asteptat, au urmat cei de la Cruciamentum. Asa arata o formatie de Death Metal. Nu au inca un album scos pe piata dar au material de calitate de unde pot alege, si dupa cum spunea si solistul acesta va aparea destul de curand.

Publicul a devenit una cu muzica, iar la final, vorbind cu diferiti participanti la concert, acestia mi-au zis ca desi au venit special pentru Grave Miasma, Cruciamentum le-a atras atentia intr-un mod deosebit.

Seara s-a incheiat cu Grave Miasma care au adus ocultul in al lor death metal. Membrii au urcat pe scena 'insangerati' si au adus atmosefra sepulcrala foarte apasatore de la primele acorduri. Decorul a fost complet atunci cand solistul a cerut mai mult fum si mai putina lumina pe scena. O prestatie cu adevarat artistica, hipnotizanta, lucru ce e foarte dificil de atins pentru o formatie din aria death metal.

O promisiune pe care mi-o fac este sa ajung la cate mai multe evenimente marca Romanian Thrash Metal Club. Va recomand sa faceti acelasi lucru!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: