Extraterestii l-au rapit pe Pete Doherty

de cristina_n

Extraterestii l-au rapit pe Pete Doherty

Din ciclul WTF Is This News?, daca v-a fost dor de solistul Pete Doherty, va anuntam ca exista sanse ca acesta sa nu mai apara prea curand prin peisaj.

Pete Doherty declarase in urma cu doua spatamani ca este urmarit de un OZN, care avea infatisarea fostei sale
pisici, raposata de curand.

Iata insa ca Pete nu avea halucinatii din pricina drogurilor, asa cum s-au gandit toti cei care il cunosteau. Se pare ca OZN-ul il urmarea intr-adevar, astfel ca, intr-un final, extraterestii l-au rapit pe Pete Doherty in somn.

Solistul s-a trezit insa in dimineata urmatoare, in propria locuinta, si a povestit presei intreaga intamplare:

"Erau mici si foarte colorati. M-au inconjurat si m-au legat strans cu sfoara. Era si pisica mea acolo, asa cum v-am zis. Mi-a citit o sentinta de pe un pergament, dar nu imi mai amintesc care era. Stiu ca eram ingrozit. Cu siguranta, vroiau sa ma omoare", spune solistul.

"Momentan, mi-au dat drumul doar pentru a ma tortura. Sunt sigur ca se vor intoarce sa termine cu mine", crede Pete Doherty.

Concluzia: daca nu vom mai auzi nimic despre Doherty, cel putin vom sti unde a disparut acesta...Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook