Exuviath a lansat primul videoclip oficial pentru piesa lor "Vampire"

de Cristi Nedelcu

Exuviath a lansat primul videoclip oficial pentru piesa lor


Trupa de Heavy Death Metal Exuviath a lansat primul videoclip oficial, piesa aleasa fiind “Vampire”, cea care inchide albumul de debut al formatiei, “Contra Mundum", care a fost lansat pe 7 Mai 2023 pe CD de Psychosounds Music.

Videoclipul pentru “Vampire” a fost realizat de catre Dan Mihai Scurtu, de la DMS Video Productions.

Filmarile au avut loc la concertele din Bucuresti, la Quantic Club si la Ramnicu Valcea in cadrul Festivalului – Concurs Constelatii Rock.

Titlul albumului, "Contra Mundum", semnifica lupta si piedicile pe care le-a intampinat trupa in drumul sau, dar si tematica celor sapte piese, Acest prim album al trupei are artwork-ul semnat de cunoscutul artist plastic Iulian Agapie si este mixat si masterizat de Valentin George Pane de la I.V. Metal Studio.

Albumul poate fi gasit achizitionat in format fizic de la magazinul online Psychosounds Music.

Formatia s-a format in timpul pandemiei si dupa cateva schimbari de componenta a debutat in 2022 pe scena clubului Fabrica din Bucuresti, in cadrul primului concert “Fara Restrictii” din Bucuresti de dupa Pandemie.

Exuviath inseamna : Bobo – Tobe, Alex – Bass, Andrei “ Dumbo” – Voce , Mircea – Chitara Stanga , Catalin – Chitara Drepta.

In 2023, Exuviath, lucreaza la al doilea album, care marcheaza si o oarecare schimbare in stilul formatiei, care speram ca va surprinde placut publicul din Romania.

Stilul trupei Exuviath este unul eterogen, cu influente de Death Metal, Heavy Metal, Doom si chiar ceva blues electric, pastrand teme clasice Metal in lirica sa : razboi, ura , revolta.

Puteti regasi trupa in social media pe Bandcamp , FB sau Youtube .

Videoclipul poate fi urmarit mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: