EYEDROPS lanseaza albumul "Gasit. Ratacit. Regasit. Pierdut".

de Cristi Nedelcu

EYEDROPS lanseaza albumul


Pe 24 aprilie are loc lansarea celui de-al doilea album EYEDROPS “Gasit. Ratacit. Regasit. Pierdut” cu un concert „extraordinaire”, (tot) in Expirat, (tot) pe 24 aprilie, ca si in cazul primului album. Gasirea, Ratacirea, Regasirea si Pierderea continua cu un turneu care ii va purta pe baieti si pe noul lor album prin 11 orase din tara.

EYEDROPS, care se descriu ca fiind „visatori pragmatici, melancolici progresisti si introverti galagiosi” au pus pe pauza Albumul Fara Sfarsit (un album deschis caruia baietii ii vor adauga piese pe perioada intregii existente a trupei) pentru a lansa un al doilea album finit, despre care spun: „Albumul asta e povestea ultimilor nostri doi ani. Povestea unei gasiri, si a unei superbe rataciri. Nu, nu il vom lansa pe CD, ci pe stick USB, intr-o prezentare care noua ne place enorm. Albumul asta nu s-a nascut la sala sau in studio. El a prins viata prin bucatarii, masini, popasuri, camere de hotel, sau la noi in curte. Am invatat odata cu el ce ii trebuie si cum ne place sa-l crestem, ce fel de album vrem sa fie cand o sa fie mare. Inca putin si vom putea sa-l lasam singur pe-afara. Deschidem usa pe 24 aprilie.”.

Albumul va contine 12 piese iar forma in care el va ajunge la public este una oarecum inedita: pe un stick USB din lemn, intr-o cutie de lemn, unicat, insotit si de alte surprize. „Dat fiind ca nici unul dintre noi nu mai are cd player in casa, am considerat inutila lansarea lui pe CD”, spune Paul Manolescu, solistul trupei. „Am vrut sa oferim oamenilor ceva ce ne-ar placea si noua sa primim: un obiect practic, placut la atingere, pe care il poti folosi, de fapt, in fiecare zi. Daca puteam, probabil il lansam si pe brichete Zippo sau intr-o cana de cafea”. – a adaugat el.

Biletele sunt disponibile in reteaua iaBilet.ro aici.

Pre-sale (pana pe 23.04 inclusiv) - 60 lei
Acces general (pe 24.04) si at the door - 70 lei
Bilete de studenti (at the door) - 30 lei
Link-ul pentru evenimentul din 24 aprilie il puteti accesa aici.

Un concert marca BandBook by Munteanu

Vazut de CriticEyez.

Pana la momentul lansarii, ne putem bucura de Ultima Noapte, noul single de pe „Gasit. Ratacit. Regasit. Pierdut.”, lansat de curand. Piesa o regasiti mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: