Falling in Reverse au scos un nou videoclip pentru piesa "Watch the World Burn"

de Cristi Nedelcu

Falling in Reverse au scos un nou videoclip pentru piesa


Falling in Reverse au scos un nou videoclip pentru piesa „Watch the World Burn”. Piesa noua semnata Falling in Reverse il regaseste pe solistul Ronnie Radke in diverse ipostaze, in timp ce stilul sau vocal escaladeaza de la o cadenta ritmica la un urlet zguduitor, astfel cum ne-a obisnuit artistul.

Falling in Reverse este o trupa rock americana din Las Vegas, Nevada, care s-a format in 2008 de catre solistul Ronnie Radke in timp ce acesta era incarcerat.

Numele original al trupei a fost „From Behind These Walls”, dar a fost rapid redenumit in Falling in Reverse la scurt timp dupa formare.

In prezent, trupa colaboreaza cu Epitaph Records si este formata din solistul Radke, chitaristii Max Georgiev si Christian Thompson si basistul Tyler Burgess.

„Watch the World Burn” este produsa deTyler Smyth si Ronnie Radke si este mixata si masterizata de Tyler Smyth. Aceasta a fost scrisa/compusa de Ronnie Radke, Tyler Smyth, Cody Quistad, Christian Thompson si Tyler Burgess.

Mai jos puteti asculta noua piesa, insotita de videoclip.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: