Fantazia lanseaza piesa 'Labirint'

de Andreea Gherfi

Fantazia lanseaza piesa 'Labirint'


Trupa aradeana de pre-adolescenti Fantazia lanseaza primul lor videoclip, pentru „Labirint”, melodie pentru care au colaborat pentru partea de clape cu un muzician din Brazilia, Marcos Medina (Navighator / Lethal Accords)

Labirint este piesa la care am lucrat cel mai mult, dintre toate compozitiile noastre a trecut prin cele mai multe transformari. A fost ca un drum ce parea ca nu mai ajunge la capat si in care ne-am folosit toata energia pentru a transmite ce ne motiveaza pe noi sa cantam si cu ce pericole si greutati ne confruntam facand asta la varsta noastra. Oricum, credem ca merita sa cantam si sa vorbim despre visele noastre, pentru ca altfel, daca nu avem curajul sa ni le aparam, nimeni nu o sa ne bage in seama. Avem norocul incredibil ca la Palatul Copiilor din Arad, unde repetam, suntem indrumati de Paul, un profesor extraordinar, care ne ajuta enorm si ne pune la un loc ideile componistice reusind sa faca incat copilariile noastre sa sune fantaztic ;-)”.

Regia videoclipului a fost asigurata de Arthur, solistul trupei, filmarile din Romania fiind realizate intr-o fabrica dezafectata din Arad, Teba, iar cele din Brazilia intr-o fosta fabrica de tunuri de langa Sao Paulo. Pentru partea de tobe, mixare si masterizare, au fost ajutati de Sergiu Nadaban (tobosar la Blackjack, Corso s.a.).

Fantazia este povestea fara sfarsit, pentru ca abia a inceput, a celei mai tinere formatii romanesti de rock pe bune. Trupa s-a infiintat in cadrul Palatului Copiilor din Arad in februarie 2014 si este formata din Arthur Horeanu (11 ani) – voce si clape, Andrei Jipa (14 ani) – chitara, Robert Urban (14 ani) – bass si Radu Ungur (13 ani) – tobe, indrumati de prof. Paul Edeleni.

In prezent Fantazia lucreaza cu pasiune la slefuirea primelor compozitii originale, in afara carora abordeaza melodii dintr-un spectru larg, de la rock’n roll, hard’n heavy pana la power si symphonic metal, cantand cu aceeasi usurinta si placere coveruri de la Dream Theater, Iron Maiden, Ozzy, Slash, metalizand si piese de la David Guetta sau One Republic.

Anul acesta Fantazia concureaza in batalia mondiala a formatiilor (Global Battle of the Bands), avand programate recitaluri in semifinala GBOB ARTmania de la Sibiu si in cea de la Timisoara.

FB: https://www.facebook.com/fantazia.rockband

Youtube: https://www.youtube.com/user/fantaziaofficial



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: