Fara moshing si crowd surfing la concerte!

de Cristi Nedelcu

Fara moshing si crowd surfing la concerte!


Se cauta in continuare solutii cu privire la eventualele modalitati prin care se vor putea organiza concerte. A aparut varianta concertelor drive in sau a celor in cadrul carora distantarea sociala sa fie respectata.

Michale Rapino, CEO-ul Live Nation a declarat ca evenimentele mari vor reveni undeva la mijlocul anului viitor. Cu toate aceastea, e posibil ca evenimente de mici dimensiuni sa poata sa aiba loc incepand cu aceasta toamna.

Organizatia non profit, Event Safety Alliance a facut un set de reguli pe care l-a trimis catre promoteri pentru a il avea in vedere atunci cand evenimentele vor reincepe. In primul rand, publicul nu va putea sa sta doar in fata scenei iar orice forma de moshing si crowd surfing vor va interzisa pentru ca incalca regulile de distantare sociala. In plus, timpul necesar accesul va trebui sa creasca pentru ca participantii la concert sa intre in contact cu cat mai putina lume. In plus achizitionarea de articole de merch va trebui facuta doar contactless, numarul de curiosi prezenti la standul de merch fiind si el redus pentru respectarea distantei sociale.

In total, propunerea celor de la Event Safety Alliance are 29 de pagini si poate fi citita AICI.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: