Fara muzica si concerte in Centrul Vechi din Bucuresti dupa ora 22:00

de Cristi Nedelcu

Fara muzica si concerte in Centrul Vechi din Bucuresti dupa ora 22:00


Pe data de 7 Aprilie a fost aprobata o Hotarare de Consiliu General care stipuleaza printre altele interzicerea muzicii dar si a concertelor in perimetrul Centrului Vechi al capitalei dupa ora 22:00.

Hotararea se aplica teraselor sezoniere iar pe langa interzicerea concertelor si a muzicii dupa ora 22:00, este interzisa si utilizarea aparaturii electronice de tip video-proiector, LED sau TV.

A fost luat in calcul si aspectul estetic al Centrului Vechi. Astfel au fost interzise jardinierele, plantele decorative artificiale sau mobilierul de terasa din material plastic.

Nuntile, botezurile, majoratele si alte evenimente private au fost si ele interzise.

In cazul nerespectarii acestor hotarari cei in cauza vor fi sanctionti "potrivit actelor normative in vigoare" pentru ca apoi sa se ajunga "la retragerea avizului de amplasament si aducerea terenului la starea initiala prin dispozitia PrimaruluI general si pe cheltuiala agentului economic".

Decizia a fost luata ca urmare a numeroaselor plangeri din partea celor care locuiesc in zona Centrului Vechi.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: