Fat Mike de la NOFX a lansat o noua trupa, intitulata Codefendants

de Cristi Nedelcu

Fat Mike de la NOFX a lansat o noua trupa, intitulata Codefendants


Liderul trupei NOFX „Fat” Mike Burkett a lansat oficial noua sa trupa, intitulata Codefendants. Trupa, care il include pe artistul hip-hop Ceschi Ramos si vocalistul Sam King al trupei punk Get Dead, se autointituleaza un colectiv muzical care abordeaza un "genre fluid”.

Combinand rap, rock, new wave si alte stiluri muzicale, Codefendants a lansat ieri, 16 noiembrie, doua videoclipuri pentru doua noi single-uri, „Suicide by Pigs” si „Abscessed”, in colaborare cu Get Dead si cu artistul hip-hop, Onry.

"Get ready for the best aural sex of your life" a declarat Fat Mike.

Codefendants au sarbatorit initial infiintarea grupului cu o lansare la inceputul acestui an a single-ului „Fast Ones” de pe albumul N.W.A The D.O.C., dupa cum a raportat publicatia Rolling Stone in iunie.

NOFX, principala trupa a lui Fat Mike, planuieste sa se dizolve in urmatorii doi ani. In septembrie, Fat Mike a dezvaluit ca 2023 va fi ultimul an al trupei punk. Cu toate acestea, ulterior a extins aceasta estimare pana in anul 2024.

Fanii Codefentants pot obtine caseta demo cu cele sase melodii semnate Codefendants trimitand 7 USD la „PO Box 20496 NYC NY” sau prin telefon la „call Rhonda at (929) 810-1044".

Urmariti cele doua videoclipuri noi ale trupei Codefentants mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: