Festivalul Glastonbury ar putea fi anulat din cauza gripei porcine

de cristina_n

Festivalul Glastonbury ar putea fi anulat din cauza gripei porcine

Festivalul Glastonbury risca sa fie amanat sau chiar anulat din cauza gripei porcine. Organizatorii vor avea o intalnire urgenta in care vor discuta despre modul in care trebuie actionat pentru ca acest lucru sa nu se intample, informeaza telegraph.co.uk.

Pana in prezent, in Marea Britanie au fost confirmate 28 de cazuri de gripa porcina, ceea ce ii face pe Michael Eavis & co. sa creada ca Guvernul britanic le va cere sa nu tina festivalul in perioada 24-28 iunie, ca o masura de prevenire a contaminarii cu virusul H1N1.

Glastonbury este cel mai mare festival din Regatul Unit, dar, potrivit unei surse citate de ziarul The Sun, sanatatea fanilor care au achizitionat 137.500 de bilete este cea mai importanta.

"Atat de multi oameni adunati intr-un singur loc este un risc, iar daca Guvernul vrea sa scoate evenimentele publice, asa cum s-a intamplat in Mexic, noi am fi primii pe lista", a afirmat sursa respectiva.

Unul dintre purtatorii de cuvant ai festivalului Glastonbury a precizat ca schimbarile sunt monitorizate permanent si ca, in acest moment, toata lumea lucreaza pentru ca evenimentul sa fie un succes. Editia din acest an a Festivalului Glastonbury se va desfasura intre 24 – 28 iunie, iar printre artistii care vor canta acolo se numara Bruce Springsteen, Blur si Neil Young.

Bestmusic



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: