Festivalul Rock the Camp (editia III) anunta lineup-ul complet

de Cristi Nedelcu

Festivalul Rock the Camp (editia III) anunta lineup-ul complet


Lineup-ul festivalului Rock the Camp (editia III) include un mix de 14 trupe rock consacrate si emergente, promitand sa ofere un spectacol de exceptie: Leander Kills, Altar, Bucovina, Fittonia, Dirty Shirt, Roadkill Soda, Hteththemeth, Wild Angels, Masterpiece, Cargo, Ossian, Monday Shadows, Rebel Yell si castigatorii finalei Battle of the Bands (by Rock the Camp).

Trupele rock dornice de afirmare se pot nscrie la BATTLE of the BANDS by ROCK the CAMP! Formatia selectata de organizatorii festivalului va putea sa se alature line-up-ului festivalului ROCK the CAMP.

Festivalul Rock the Camp (editia III) va avea loc in perioada 30 iunie – 02 iulie 2023, la Camping Colina, din Cluj-Napoca. Locatia este accesibila cu mijloacele de transport in comun si ofera locuri de camping pentru cei care doresc sa petreaca de la apus pana la rasarit.

Pregatiti-va pentru un weekend plin de energie, muzica si distractie alaturi de cele mai tari trupe de rock. Pe langa muzica, festivalul va oferi si o gama larga de activitati recreative si culturale, precum ateliere, sesiuni de intalnire cu artistii, zone de relaxare si multe altele.

Biletele pentru Rock the Camp Festival 2023 sunt disponibile pentru achizitie online pe iabilet.ro aici. Deoarece numarul biletelor este limitat, achizitionarea biletelor in avans este recomandata.

Pentru mai multe informatii despre festival, trupe, cazare si bilete, puteti vizita aici site-ul oficial si sa urmariti pagina de Facebook a evenimentului pentru actualizari in timp real.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: