Festivalul Sighisoara Folk la prima editie

de Morrison

Festivalul Sighisoara Folk la prima editie

Anul acesta, in perioada 20-22 iulie va avea loc prima editie a festivalului de folk de la Sighisoara, intitulat Sighisoara Folk. Evenimentul va avea loc pe platoul Vila Franka. Organizatorul festivalului va fi Primaria municipiului Sighisoara, care ii va avea ca si consilieri artistici pe Nicu Alifantis si Ducu Bertzi.

`Sighisoara Folk` va fi organizat sub forma unui concurs la care vor participa tineri interpreti de muzica folk. Ei vor concerta pe parcursul celor trei zile, urmand ca juriul sa desemneze castigatorii. Spectacolele tinerilor vor fi urmate si de recitalul unor nume sonore ale muzicii folk.

Festivalul de folk de la Sighisoara este organizat pentru a oferi iubitorilor acestui gen de muzica un program cat mai diversificat de concerte folk, in afara celor incluse in programul Festivalului `Sighisoara Medievala`, conform Primariei municipiului Sighisoara.

bestmusic



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: