Fii parte din povestea celor mai tari concerte ale anului!

de Andreea Gherfi

Fii parte din povestea celor mai tari concerte ale anului!


Divizia noastra de voluntari isi deschide din nou portile si va asteapta pe meterezele sale cu cele mai asteptate evenimente ale anului! Daca vreti sa faceti parte dintr-o echipa in care munca si distractia poarta acelasi nume, va invitam pe toti sa va inscrieti >> AICI <<. Avem, insa, o singura rugaminte, sa aveti primii 18 ani deja impliniti si sa nu uitati ca evenimentele au loc in Bucuresti. ;)

Daca sunteti inca indecisi si nu stiti daca merita sa faceti parte din echipa ce sta in spatele celor mai efervescente evenimente din Bucuresti, viitorii vostri colegi au cateva mesaje pentru voi:

"De ce vrei sa faci parte din familia noastra? Pentru ca nu vei intalni oameni mai uniti ca noi pentru aceeasi cauza, aceea fiind dorinta pentru bunul mers al unui eveniment si distractia din timpul si dupa un concert! Noi reprezentam supereroii concertelor. In viata de zi cu zi suntem oameni simpli, ocupati, obositi, poate chiar banali, dar la evenimente suntem oamenii care muncim cu zambetul pe buze pentru ca ne place perfectiunea si nu ne lasam pana nu atingem acest lucru." (Narcisa)

"Voluntariatul la Metalhead...genial! Ceea ce-mi place cel mai mult, si ceea ce ma face sa vin cu zambetul pe buze la fiecare eveniment, sunt oamenii, care in ciuda volumului de munca reusesc sa faca o treaba extraordinara si sa se distreze pe cinste. Faptul ca fac parte dintre acesti oameni este unul dinte cele mai bune lucruri care mi s-a intamplat in ultima vreme si astept cu nerabdare fiecare eveniment." (Alina)

"A fost, practic, primul meu "job" la concertul Amon Amarth de la Arenele Romane. Am invatat cum e sa muncesti cot la cot cu oameni despre care am numai cuvinte de lauda! Mi-a placut enorm, iar acum astept cu nerabdare inscrierile pentru fiecare eveniment!" (Andreea)

"Trebuie sa recunosc ca mi-a fost putin frica la inceput, era un voluntariat total diferit fata de ce faceam eu, dar l-am ales pentru ca imbina genul meu de muzica preferata cu pasiunea mea pentru voluntariat. Este pur si simplu o placere/pasiune sa fi voluntar Metalhead, dar este mai usor sa car 5 baxuri de apa decat sa argumentez asta." (Mihai)

"De cand fac parte din Divizia de Voluntari Metalhead am avut placerea sa descopar un mediu ideal pentru dezvoltarea personala poliedrica, obtinand cunostinte si abilitati practice in organizarea de evenimente, pe de o parte si pe de alta parte cunoscand o gramada de noi oameni, care ulterior au devenit o gramada de noi prieteni. La toate acestea se adauga concertele memorabile pe care le-am urmarit si la a caror organizare am participat, beneficiind de un management de o excelenta calitate." (Cristi)

"Divizia inseamna mai mult decat munca. Suntem o familie, o echipa in care fiecare stie ce are de facut. Am invatat multe si ma mandresc cu asta. Consider ca fiecare student ar trebui sa faca voluntariat cel putin o data in viata lui, pana la urma vorbim despre o experienta de munca acumulata in cel mai tare mediu posibil, la concerte! Atentie, munca asta provoaca dependenta! :D" (Vlad)

Asteptam cu nerabdare sa ne fiti colegi!

\m/ Echipa METALHEAD



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: