Fiicele lui B.B. King au declarat ca artistul a fost otravit

de Cristi Nedelcu

Fiicele lui B.B. King au declarat ca artistul a fost otravit


Fiicele regretatului chitarist au inaintat o plangere impotriva managerului Laverne Toney, acestea acuzandu-l pe Toney ca l-ar fi omorat pe artist.

Patty King nu este la prima plangere impotriva lui Laverne, ultima fiind depusa pe 14 Mai in care managerul lui King era acuzat de abuz. Autoritatile au decis insa ca Laverne nu a facut nimic care sa demonstreze aceste acuzatii.

Acum cazul a fost preluat de autoritatile specializate in omucideri din Clark County, Nevada.

Laverne Toney a declarat pentru presa ca fiicele lui B.B. King l-au acuzat in repetate randuri sub false pretexte si ca aceasta ultima acuzatie este pur si simplu ridicola.

Patty King si sora sa Karen William au declarat amandoua ca B.B. King "was poisoned and that he was administered foreign substances. I believe my father was murdered." Vizat nu este doar Toney ci si asistentul personal al lui King, Myron Johnson.

Chiar daca autopsia a fost facuta, un raport toxicologic detaliat nu va fi disponibil decat peste aproximativ 8 saptamani.

Oficial, cauza mortii renumitului chitarist a fost pusa pe seama varstei si a unui diabet de tip II.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: