Filmari cu Cristi Dumitrescu (Domination) si Teodor Ciobanu (Electric Fence) de la Drum Stage

de Cristi Nedelcu

Filmari cu Cristi Dumitrescu (Domination) si Teodor Ciobanu (Electric Fence) de la Drum Stage


Filmari cu tobosarii Cristi Dumitrescu (Domination) si Teodor Ciobanu (Electric Fence) realizate in prima zi a Drum Stage pot fi vizionate pe canalul de Youtube al evenimentului. Pe langa prestatia de pe scena, video-urile includ si un scurt interviu despre gear si sfaturi pentru tinerii tobosari.

Cea de-a doua editie a Drum Stage, eveniment realizat de NoCity Studio, a fost organizata in cadrul Maximum Rock Festival, pe 24-25 octombrie 2014. Editia din acest an i-a fost dedicate tobosarului Rares Bratu in memoria caruia a fost donat un set complet de tobe, achizitionat cu banii stransi in urma concertelor Requiem for a drummer’s dream.


Cristi Dumitrescu, un tobosar recunoscut pentru stilul sau dinamic, este membru al Domination, trupa tribute Pantera. Cristi se afla in spatele proiectului inedit Drumtallica, un concert de drum coveruri ale celor mai cunoacute piese Metallica, trupa sa de suflet.


Teodor Ciobanu a activat sau activeaza in trupele Arkham, Proof, Wilder, Fine Gentlemen si Electric Fence. El canta la tobe de 7 ani si in prezent lucreaza la albumul de debut al Electric Fence.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: