Fiul lui Nicolas Cage pleaca in turneu

de Morrison

Fiul lui Nicolas Cage pleaca in turneu
Trupa americana de black metal Eyes of Noctum, din care face parte Weston Coppola Cage, fiul actorului Nicolas Cage si viitorul fiu vitreg al solistului Dimmu Borgir, a anuntat primul concert din turneul pe care il va intreprinde in Statele Unite.

Concertul va avea loc pe 14 noiembrie la Knitting Factory in Los Angeles, California.

Stian Tomt Thoresen (a.k.a. Shagrath), solistul formatiei norvegiene Dimmu Borgir si fosta prietena a actorului Nicolas Cage si-au amanat nunta.

Nunta trebuia sa aiba loc pe 20 septembrie si a fost amanata pe termen nelimitat.

Cauza amanarii se pare ca este programul haotic al celor doi. Shagrath recunoaste ca este ocupat cu noul DVD Dimmu Borgir, in timp ce viitoarea sa sotie este ocupata cu un reality show.

Cel mai entuziasmat fata de aceasta nunta era Weston Coppola Cage, fiul viitoarei mirese si al lui Nicolas Cage, care este de multi ani un fan al trupei Dimmu Borgir.

"Este incredibil, destinul ne-a adus pe toti impreuna. Este ca o poveste romantica dintre un rege si o regina", spunea Weston, care le-a facut cunostinta celor doi.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: