FIVE FINGER DEATH PUNCH lanseaza o versiune rara si speciala pentru piesa "Burn MF" alaturi de ROB ZOMBIE

de Cristi Nedelcu

FIVE FINGER DEATH PUNCH lanseaza o versiune rara si speciala pentru piesa


FIVE FINGER DEATH PUNCH va sarbatori cea de-a 10-a aniversare a „The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell, Volume 1 & Volume 2” prin lansarea unui set box special, sub forma de vinil 6LP in editie limitata, precum si o versiunea digitala a acestui box aniversar, la 1 decembrie 2023.


In 2013, FIVE FINGER DEATH PUNCH a lansat doua albume, „The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell, Volume 1” si „Volume 2”. „The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell, Volume 1” este al patrulea album de studio al lui FIVE FINGER DEATH PUNCH si primul dintre cele doua albume lansate de trupa in 2013. Acesta a fost lansat pe 30 iulie 2013.

Albumul a debutat in topurile Billboard 200 din Statele Unite pe locul 2, cea mai inalta pozitie in topurile lor din state, cu 113.000 de exemplare vandute. „Volumul 2” si „Got Your Six” au ajuns si ele ulterior in acest top. Albumul a fost certificat cu platina pentru vanzari de peste un milion de copii in SUA. Albumul a fost produs de FIVE FINGER DEATH PUNCH si Kevin Churko. Piesa de deschidere a albumului si single-ul principal este „Lift Me Up”, realizat cu vocalistul JUDAS PRIEST Rob Halford.

Solistul FIVE FINGER DEATH PUNCH Ivan Moody a declarat despre aceasta colaborare: "just to work alongside an icon like Rob Halford, The Metal God, was absolutely surreal."

Cel de-al treilea single al albumului a fost piesa de titlu „Wrong Side of Heaven” si a devenit cel mai mare hit al trupei de pana acum. Videoclipul pentru „Wrong Side Of Heaven” a fost lansat in onoarea tuturor celor care au slujit si continua sa slujeasca, pentru a aduce un omagiu celor care au luptat, s-au sacrificat pentru tara lor si pentru a creste gradul de constientizare in randul populatiei dar si pentru a sprijini veteranii care se confrunta cu sindrom post-traumatic prin parteneriat cu organizatii caritabile. Videoclipul oficial al piesei a fost vizionat pana acum de peste 400 de milioane de ori.

„The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell, Volume 2” este al cincilea album de studio al lui FIVE FINGER DEATH PUNCH si al doilea dintre cele doua albume lansate de trupa in 2013, lansat pe 19 noiembrie 2013. Albumul a fost certificat cu aur de RIAA si este, de asemenea, ca si albumul anterior, produs de FIVE FINGER DEATH PUNCH si Kevin Churko. A debutat pe locul 2 in Billboard 200 si pe locul 1 in Top Rock Albums, vanzandu-se in 77.000 de copii in prima sa saptamana. Primul single „Battle Born” a fost lansat pe 10 septembrie 2013. Titlul dat piesei este o referire la steagul statului Nevada, statul natal al trupei. Al doilea single, un cover al clasicului THE ANIMALS „House Of The Rising Sun”, a fost lansat pe 3 februarie 2014 si a devenit rapid un real succes.

Noul box special aniversar ce va fi lansat de trupa include o colaborare unica, alaturi de Rob Zombie. Piesa speciala si rara "Burn MF" a fost realizata impreuna cu binecunoscutul canteret, compozitor, producator si actor american Rob Zombie si vine insotita de un videoclip ce se poate viziona mai jos, in articol.

"The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell, Volume 1 & Volume 2" box set-ul special pentru cea de-a 10-a aniversare cuprinde:

Vinyl box set:

"The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell, Volume 1" cu 3 bonus tracks (Silver Metallic Color Variant 140g vinyl)

Purgatory: Tales From The Pit cu 2 bonus tracks (Live Album, 140g vinyl)

"The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell, Volume 2" (Gold Metallic Color Variant 140g vinyl)

43 songs pe 3 2LP

Artworkul nou si poze cu trupa

Piesa speciala si rara "Burn MF" realizata impreuna cu Rob Zombie

Photo credit: Hristo Shindov

Ascultati mai jos noua piesa marca Five Finger Death Punch si Rob Zombie.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: