FOO FIGHTERS au lansat cea de-a doua melodie, "Under You", de pe viitorul lor album

de Cristi Nedelcu

FOO FIGHTERS au lansat cea de-a doua melodie,


FOO FIGHTERS au lansat cea de-a doua melodie, „Under You”, de pe viitorul lor album – primul lor album fara bateristul Taylor Hawkins – But Here We Are, care va fi lansat pe 2 iunie 2023.

„Under You” poate fi interpretata ca o piesa care ne povesteste despre durere si povara acesteia. „Pictures of us sharing songs and cigarettes/This is how I’ll always picture you,”, este unul dintre versurile piesei noi. „There are days I can’t remember/There are days that last forever/Someday I’ll come out from under you/Out from under you”- sunt versurile refrenului, cantat de Grohl cu foarte multa emotie.

Hawkins a murit in martie, anul trecut, la varsta de 50 de ani, in timp ce Foo Fighters se afla in turneu in Columbia. Inca nu este clar cine il va inlocui pe Hawkins la tobe, atat in studio, cat si pentru viitorul lor turneu.

„Under You” este a doua piesa dupa „Rescued”, pe care Foo Fighters a lansat-o in aprilie cand au anuntat But Here We Are. LP-ul de 10 cantece a fost coprodus de trupa si Greg Kurstin (care a produs si ultimul album al formatiei, Medicine at Midnight din 2021).

Odata cu lansarea „Under You”, Foo Fighters a anuntat un nou eveniment live, „Foo Fighters: Preparing Music for Concert”. Show-ul transmis prin livestream va cuprinde spectacole (inclusiv cateva debuturi ale melodiilor de pe albumul But Here We Are), filmari din culise si diverse surprize. Acesta va avea premiera pe 21 mai, la ora 15:00 si se va regasi pe site-ul Foo Fighters, cu vizionare la cerere disponibila pana pe 24 mai.

De asemenea, pe 24 mai, Foo Fighters isi vor incepe oficial programul incarcat de turnee din 2023. Trupa are planificate o multitudine de concerte, precum si festivaluri, cum ar fi Riot Fest, Austin City Limits Fest, Ohana Fest si Outside Lands.

Mai jos puteti asculta noua piesa Foo Figthers.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: