Formatia Bodark are un nou videoclip - Zbor Oricum (video)

de Ana-Maria Gavrila

Formatia Bodark are un nou videoclip - Zbor Oricum (video)


Trupa BODARK a lansat primul videoclip pentru piesa Zbor Oricum. La mai putin de trei luni de la finalizarea albumului de debut, dupa ce au lansat deja 3 piese in format lyric video, (Compas, Sa sara, si asta…), trupa a decis sa filmeze un videoclip pentru una dintre cele mai energice piese de pe album.

Clipul a fost filmat, montat si regizat de echipa Speakaspell Laboratory – Diana Iacomir Veve si serban-Ionut Georgescu (White Walls, The Boy Who Cried Wolf) si poate fi vizionat aici :

Trupa BODARK a anuntat si un concert de lansare al albumului, pe 17 aprilie in club Fabrica, care va fi urmat de un after party cu membrii si prietenii trupei.

Albumul de debut - “POT”, este disponibil pe pagina bandcamp http://bodarkband.bandcamp.com si poate fi comandat si in format fizic (CD), printr-un email la band (at) bodark.ro.

Materialul contine 10 piese care imbina elemente din rockul clasic si alternative cu aranjamente moderne si pasaje de sintetizatoare si violoncel. Mesajul poate fi considerat atipic pentru muzica si societatea din Romania de azi : "SE POATE".

Un preview amplu al albumului, care reuseste sa capteze ambianta si diversitatea muzicii BODARK poate fi vizionat sub forma video la adresa : http://www.youtube.com/watch?v=beg_M2zNVos

Productia albumului a fost realizata de Bodark si colectivul Drop'n'Dirty : inregistrari in studioul Bodark de catre Alex Bacsei, mixaj si sintetizatoare aditionale de Mihai Tivadar (MT Sound, Grenoble) si mastering de Attila BrushVox (BrushVox Studio, Bucuresti). Designul bookletului a fost conceput de Dragos Alexandru (Dalex).

Contact :

www.bodark.ro

http://www.facebook.com/BodarkBand

http://bodarkband.bandcamp.com

Drop'n'Dirty: http://www.facebook.com/DropDirty

Dalex: http://www.facebook.com/Dalex.Design

Speakaspell: https://www.facebook.com/Speakaspell



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: