Formatia DinUmbra il intampina pe noul membru, solistul Radu Alexandru

de Cristi Nedelcu

Formatia DinUmbra il intampina pe noul membru, solistul Radu Alexandru


Formatia DinUmbra il intampina pe noul membru, solistul Radu Alexandru.

DinUmbra este o formatie romaneasca de doom death metal care a luat nastere in anul 1998. Initial, directia muzicala a acestei trupe imbina industrial-metal-ul cu muzica psihedelica, dand nastere astfel alaturi de alte influente, unui nou stil in rock-ul romanesc.

De-a lungul timpului, compozitiile trupei au inceput sa aiba un sound directionat spre gothic-doom. In prezent, stilul DinUmbra combina o gama larga de influente precum death, power, doom si gotic metal iar versurile trupei vorbesc despre stari interioare, lumi inspirate din vise, mituri si idealuri sociale.

Radu Alexandru este noul solist al trupei DinUmbra, acesta activand in paralel si in trupa Vathos, cu care a lansat albumul Underwater in 2020.

Solistul este activ si in alte proiecte, acoperind astfel o paleta larga de stiluri muzicale, ceea ce ii ofera posibilitatea de a experimenta diverse moduri de exprimare.

DinUmbra ii ureaza lui Radu Alexandru bun venit si spera intr-o colaborare plina de realizari muzicale. Prima prezenta "live" a lui Radu alaturi de DinUmbra va fi in cadrul festivalului Metal Gates, in data de 29 septembrie 2023.

Bilete pentru festivalul Metal Gates regasiti aici.

Urmariti trupa online pe Facebook si Instagram.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: