Formatia Guerrillas a lansat videoclipul piesei 'The Curse'

de Andreea Gherfi

Formatia Guerrillas a lansat videoclipul piesei 'The Curse'


Formatia clujeana hardcore metal GUERRILLAS revine in forta cu primul single de pe viitorul album ce va fi lansat la toamna. Este vorba de videoclipul piesei "The Curse", realizat de Cristian Balanean (O.M. Creatives) si filmat de echipa Pixel Battalion (Sergiu Negrean si Bogdan Pocol). In videoclip a fost invitata Andreea Markocsanyi (fire juggler, Lamia Fantasy Fire Show). Productia audio (inregistrari, mix si mastering) a fost asigurata de Sebastian Damian la Live Set Studio, Cluj Napoca.

Desi regasim amprenta Guerrillas in aceasta piesa, prin energie si groove, "The Curse" are un sound si o abordare mult mai moderna.

Fondata in 2002 la Cluj-Napoca, formatia GUERRILLAS este fara indoiala una din cele mai importante reprezentante a miscarii hardcore-metal din Romania, avand la activ o serie impresionanta de concerte, atat in tara cat si in strainatate (Ungaria, Germania, Slovacia, Cehia, Olanda, Serbia) si au cantat alaturi de nume grele ale scenei internationale : Sepultura, Skindred, Madball, Born From Pain, Blind Myself, The Haunted, Ektomorf, Cadaveres, Superbutt, etc.

Videoclipul "The Curse" va fi promovat cu o prima serie de concerte in tara:

26.05 – Daos Club, Timisoara

28.05 – Bikefest, Gilau

03.06 – Lokomotiv, Satu Mare

04.06 – Hard Club, Cluj Napoca

Poze Poze pentru articole - guerrillas concerte



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: