Formatia Within the Nova a lansat in format digital single-ul 'Ground Zero'

de Andreea Gherfi

Formatia Within the Nova a lansat in format digital single-ul 'Ground Zero'


Formatia Within the Nova a lansat melodia ”Ground Zero” care poate fi ascultata sau descarcata in format digital la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/WithinTheNova-GroundZeroWe

Formatia a declarat: “'Ground Zero' este al doilea single al nostru, mixat si masterizat de catre Vlad Bornuz. Piesa vorbeste despre cum suntem prinsi intr-o continua fuga. Desi ne luptam cu glasul din minte ce incearca sa ne indrume, ramanem constanti in a fi clientul fidel al tentatiilor ce ne sunt etalate pe fata fara nicio rusine de catre 'demonii' din jurul nostru, pierzandu-ne cu totul in acest joc al deceptiei. Cai de mijloc nu exista. O iei de la zero, te ridici si ii 'vanezi' pe cei care te-au 'vanat' o viata intreaga sau taci, pleci capul si devii doar o alta victima a circumstantelor.”

Within the Nova este o trupa de industrial metalcore din Timisoara infiintata in decembrie 2015 de catre Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt si Cezar (The Faceplant).

Trupa isi trage seva de inspiratie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultand un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean si scream, riffuri agresive de chitara, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare si tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat sau descarcat la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/ForsakeTheCrownNe

Poze Poze pentru articole - within the nova



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: